Ιλένια Ουίλιαμς: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου


Ιλένια Ουίλιαμς: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Πέρασαν μόλις οκτώ μέρες από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής Το Πρω1νό το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που ήθελε το φίλο του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, ερωτευμένο με την Ιλένια Ουίλιαμς.

 «Τον βλέπω ήρεμο και πολύ καλά» συμπλήρωνε την ίδια στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη, επιστήθια φίλη του παρουσιαστή, επισφραγίζοντας την εγκυρότητα του σχετικού ρεπορτάζ, με τίτλο «Ερωτευμένος Ουγγαρέζος». Πράγματι, τους τελευταίους πέντε μήνες, ο Δημήτρης και η Ιλένια είναι μαζί. Ωστόσο αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, γι’ αυτό και στη βάφτιση του Δημήτρη Λιάγκα ο Ουγγαρέζος έφτασε στο Island συνοδευόμενος από τη Μαίρη Συνατσάκη, καλή του φίλη εδώ και πολλά χρόνια. «Είναι και οι δύο χαμηλών τόνων. Τους αρέσει να πηγαίνουν σινεμά και για φαγητό. Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως οι φίλοι του Δημήτρη έχουν δέσει πάρα πολύ με την παρέα της Ιλένιας» λέει στο περιοδικό People πρόσωπο φιλικά προσκείμενο προς το ζευγάρι. Ποια, όμως, είναι η Ιλένια Ουίλιαμς;
ilena williams people 103 (1)

«Υπεραγαπά τον μπαμπά της»

Η 25άχρονη ξανθιά δημοσιογράφος, με τα εκφραστικά μάτια και τα σαρκώδη χείλη, είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του γνωστού μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς (έχει μία μικρότερη αδελφή, τη Μάρθα, και ένα μεγαλύτερο αδελφό, τον Αλέξανδρο). Τα κορίτσια έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά τους, καθότι και οι δύο διαθέτουν ωραία φωνή και τραγουδούν. Ο μεγαλύτερος αδελφός, εκτός από DJ, συνθέτει και τη δική του μουσική. Είναι εμφανές πως τα καλλιτεχνικά γονίδια του Ρόμπερτ έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα μέλη της οικογένειας. «Τον μπαμπά της τον υπεραγαπά, του έχει ιδιαίτερη αδυναμία» λέει στο People συνεργάτης της. Μέχρι πρότινος η Ιλένια έμενε με τους γονείς της στο Διόνυσο, ενώ σχετικά πρόσφατα μετακόμισε σε διαμέρισμα στη Νέα Ερυθραία. Αν και η ανεξαρτητοποίηση αποτελεί σημαντικό βήμα στη ζωή κάθε κοπέλας, αυτό που τη στενοχώρησε στη μετάβαση ήταν πως αναγκάστηκε να αποχωριστεί τα δυο της σκυλιά, τα οποία λατρεύει, και να τα αφήσει στο πατρικό της, διότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να τα φροντίζει. «Η μέρα της ξεκινάει νωρίς το πρωί. Γύρω στις 10.00 είναι στο Star και φεύγει από το γραφείο το βράδυ. Δεν είναι από τους εργαζόμενους που θα κοιτάξουν να λουφάρουν. Μετέχει ενεργά στις συσκέψεις δίνοντας ιδέες και έχει άποψη για τη θεματολογία της εκπομπής. Αν δεν είναι κουρασμένη, μετά το Star πηγαίνει κατευθείαν στο γυμναστήριο. Της αρέσει να λέει ατάκες και χρησιμοποιεί συχνά την έκφραση “Άκου λέει”» λέει στο People δημοσιογράφος που τη γνωρίζει.
ilena williams people 103 (6)

«Έχει διαβάσει τα βιβλία του Βαρουφάκη»

Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση έγινε πέρσι, στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου, όπου ανέλαβε νεανικά και χρηστικά θέματα, ενώ κάποιες φορές έβγαινε σε παράθυρο για να τα παρουσιάσει. Παράλληλα, εργάστηκε στο ipop.gr, το site της δημοσιογράφου. «Μπαίνει καθημερινά στο Διαδίκτυο και ενημερώνεται για την επικαιρότητα, αλλά και την ειδησεογραφία της ημέρας. Πέρα, όμως, από αυτό, της αρέσει να διαβάζει βιβλία, ακόμα και πιο εξειδικευμένα, όπως βιβλία για την οικονομία. Για να καταλάβεις, έχει διαβάσει τα βιβλία που έχει γράψει ο Βαρουφάκης, όπως το Game Theory και το TheGlobal Minotaur. Είναι ψαγμένο παιδί και θέλει να έχει γνώση για τα πάντα» συμπληρώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της.
Όταν το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά της Τατιάνας Στεφανίδου για την εκπομπή Μία, η Ιλένια ήταν ένα φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο, το οποίο ο σταθμός θέλησε να αξιοποιήσει. Πράγματι, έκανε το δοκιμαστικό και επιλέχθηκε να βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που θα πλαισίωναν την Τατιάνα. Παράλληλα με την εκπομπή, το χειμώνα εργάστηκε ως barwoman στο 4711, όπου εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς, προκειμένου να μην επιβαρύνει τους γονείς της οικονομικά.

Tags Ιλένια Ουίλιαμς, δημητρης ουγγεραζος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8748 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4162 s // Total time: 2.2909 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X