Έτοιμη με νέο αλαλούμ η έρευνα Ryanair-Δικηγορικού Προέδρου


Έτοιμη με νέο αλαλούμ η έρευνα Ryanair-Δικηγορικού Προέδρου

Ολοκληρώθηκε προκαλώντας αντιδράσεις σε διάφορα μέτωπα, η έρευνα του ανεξάρτητου Πειθαρχικού Συμβουλίου, σε σχέση με την εμπλοκή ή όχι του δικηγορικού γραφείου «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι», την υπόθεση εξαγοράς των Κυπριακών Αερογραμμών από την Ryanair.

Αναλυτικότερα, η διερεύνηση του θέματος έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από την ερευνώντα λειτουργό, με βάση το χρονοδιάγραμμα, την περασμένη εβδομάδα. Εντούτοις, το Πειθαρχικό Συμβουλιο, το οποίο εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, έδωσε παράταση μιας βδομάδας με στόχο τη διερεύνηση περισσότερων στοιχείων και ως εκ τούτου το πόρισμα της έρευνας τέθηκε προχθές ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο κρατά κλειστά τα χαρτιά του προς το παρόν μέχρι να μελετήσει τον φάκελο της έρευνας για να αποφασίσει με ποιο τρόπο θα διαχειριστεί την υπόθεση, όπως έχει διαμορφωθεί.

Πληροφορίες του Sigmalive αναφέρουν πάντως ότι η παράταση δόθηκε διότι από την έρευνα έλειπε ένα βασικό στοιχείο που αφορά σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι», στην οποία, ο εκ των Διευθυνόντων συνεταίρων του γραφείου Φάνος Φιλίππου, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την αποδοχή εκπροσώπησης της Ryan Air.

Άλλες πληροφορίες, εκτός περιβάλλοντος του Πειθαρχικού Συμβουλίου,  αναφέρουν ότι η αρχική έρευνα, πριν την παράταση, δεν εντόπισε λόγους παραπομπής στο Πειθαρχικό των εμπλεκόμενων μελών  του δικηγορικού «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι» και κάνουν παράλληλα λόγο για «σκοπιμότητες» πίσω από την παράταση, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα προέκυψε από την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή, στην οποία αναφέρεται ότι δύο δικηγόροι του δικηγορικού γραφείου «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και Συνεταίροι», παρευρέθησαν με άλλα ονόματα, σε συνάντηση για πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ryanair.

Tags ryanair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1681 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3505 s // Total time: 2.5185 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X