Diorshow: Το εντυπωσιακό βλέμμα της πασαρέλας


Diorshow: Το εντυπωσιακό βλέμμα της πασαρέλας

Οι νέες προτάσεις από τον Peter Philips, Make-up Creative και Image Director του οίκου Christian Dior

Το 2015, η Diorshow ξαναγεννιέται στα χέρια του Peter Philips που είναι ο Make-up Creative και Image Director του οίκου Christian Dior. Εκφράζει το μοναδικό όραμα του για ομορφιά, καθοδηγημένο από την αναζήτηση πρωτοποριακών αποτελεσμάτων και καινοτόμων τεχνολογιών, την σαφή αντίληψή του για τους κώδικες του μακιγιάζ του σημερινού Dior και την αύρα που πνέει στα παρασκήνια όλων των  shows του Dior, κάθε σεζόν.

DIORSHOW: Η ΜΑΣΚΑΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟΥ DIOR

Δημιουργήθηκε στα παρασκήνια, επαναλαμβάνεται στα παρασκήνια... Το 2015 η Diorshow αντλεί την έμπνευσή της από τις ψεύτικες βλεφαρίδες που προσθέτουν οι make-up artists του Dior στις πασαρέλες. Η υπόσχεση; Επιθυμητός όγκος που μπορεί να διαμορφωθεί, με αλλεπάλληλες στρώσεις.

Εμπνευσμένο από την "οδοντόβουρτσα" που οι επαγγελματίες make-up artists χρησιμοποιούν σαν εργαλείο για να δώσουν στις βλεφαρίδες πάχος και πλούσιο όγκο, το θρυλικό Diorshow XXL βουρτσάκι δεν έχει αλλάξει από την πρώτη του κυκλοφορία το 2002. Τώρα έρχεται όμως με μια εντελώς νέα σύνθεση που δημιουργεί ένα προοδευτικό αποτέλεσμα όγκου: μια υφή νέας γενιάς, εμπλουτισμένη με ίνες για γέμισμα των κενών μεταξύ των βλεφαρίδων, που δείχνει σαν να τις πολλαπλασιάζει. Ο όγκος κτίζεται σε κάθε στρώση, χωρίς όρια.

Μία άλλη σημαντική καινοτομία: η συσκευασία σε μπλε του μεσονυκτίου αυτής της νέας Diorshow κρύβει ένα τεχνολογικό διαμάντι - μια αποκλειστική πατέντα "Airlock™" Wiper που περιορίζει τη διείσδυση του αέρα εντός του σωλήνα και αποτρέπει τη σύνθεση να στεγνώσει. Κάθε φορά, η υφή διατηρεί τις ιδιότητες και την φρεσκάδα της. Η εγγύηση ενός τέλειου αποτελέσματος μακιγιάζ, χωρίς περίσσευμα προϊόντος...   Με μία λέξη, επαγγελματικό.

5 COULEURS DESIGNER: Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΠΑΛΕΤΤΑ ΤΩΝ MAKE-UP ARTISTS

5 βήματα για μια επαγγελματική διαβάθμιση χρώματος, που φαίνεται τόσο καλή όσο τα μακιγιαρισμένα μάτια στις πασαρέλες του Dior. Ευκολότερη και πιο επαγγελματική από ποτέ... Αυτή η βασική παλέτα Dior έχει επανασχεδιαστεί πλήρως. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή: επαγγελματικές υφές μεγάλη διάρκεια: η σκιά βάση τώρα εμπεριέχει την τεχνολογία "Color-Lock" που βελτιώνει τη διάρκεια του χρώματος.

3D-ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: οι αποχρώσεις ματιών είναι εμπλουτισμένες με τις Dior χρωματιστές αρωματικές χρωστικές που είναι πρωταρχικές στον Οίκο. Πρωτότυπα υβριδικά συστατικά που συνδυάζουν την ικανότητα χρωματισμού των χρωστικών  και την φωτεινότητα της πέρλας. Το αποτέλεσμα είναι ένα αγνό, φωτεινό χρώμα γεμάτο αντανακλάσεις... Ένα χρώμα γεμάτο από ένα τρισδιάστατο παιχνίδι μεταξύ αποχρώσεων και φωτός.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ: οι υφές μπορούν να αναμειχθούν και να τοποθετηθούν η μια πάνω στην άλλη, όσο επιθυμεί η καρδιά, χωρίς κανένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Για μία επαγγελματική μίξη... Όπως εφαρμόζεται από το πινέλο ενός make-up artist. Έξι αρμονίες επαναπροσδιορισμένες από τον Peter Philips συνθέτουν τώρα την παλέτα 5 Couleurs Designer. Κουτάκια σχεδιασμένα σε λεπτά ημιτόνια για ένα άψογο αποτέλεσμα μακιγιάζ προσαρμοσμένο σε όλα τα μάτια και για όλες τις περιπτώσεις. Η θρυλική θήκη του 5 Couleurs Designer έχει επανασχεδιαστεί εξ'ολοκλήρου σε μια λεπτή εμφάνιση με ένα νέο μπλε του μεσονυκτίου χρώμα, υπογραμμισμένο από ένα λεπτό ασημένιο στεφάνι. Εσωτερικά, οι αποχρώσεις εμφανίζονται σε ένα πανόραμα και προσφέρονται με τέσσερα ανωτάτου επιπέδου τεχνικής πινελάκια εφαρμογής για εξειδικευμένο και ακόμα  πιο εύκολο μακιγιάζ.

 

DIORSHOW PRO- LINER: ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Συνδυάστε την εύκολη εφαρμογή ενός μολυβιού με την γραφή και την ένταση ενός υγρού liner: επιτυχημένο κατόρθωμα του νέου Diorshow Pro Liner.

Η κινητή άκρη αυτού του μοναδικού Liner είναι λοξή - μια ειδική φόρμα που αγκαλιάζει τέλεια την καμπύλη του βλεφάρου και επιτρέπει μια προσαρμόσιμη  γραμμή. Σε οριζόντια θέση, σχεδιάζει μια ακριβή γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων. Σε κάθετη θέση, δημιουργεί μια παχιά, τολμηρή γραμμή γεμάτη από την αίγλη της πασαρέλας.

Ολοκληρωμένη με υψηλή συγκέντρωση χρωστικής ουσίας για απόλυτη χρωματική ένταση, η όμοια με gel, αδιάβροχη σύνθεση του, γλιστρά κυριολεκτικά κατά μήκος του βλεφάρου με εξαιρετική ευκολία.

Το αποτέλεσμα είναι μια τέλεια γραμμή με μια κίνηση, άψογα ελεγχόμενη, όπως η δουλειά του make-up artist...  τόσο απλά.

DIORSHOW BROW STYLER GEL: ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ ΦΡΥΔΙΩΝ

Άμεση περιποίηση! Με μια μόνο κίνηση, αυτό το νέο έξυπνο εργαλείο δίνει φυσική μορφή στα φρύδια, ενώ δίνει στα μάτια μια δομημένη  τελευταία πινελιά.

Η αυτόματη βούρτσα-κτένα του, παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενός έξοχου gel-serum για να δώσει ΣΧΗΜΑ, να ΟΡΙΣΕΙ και να δώσει ΛΑΜΨΗ στα φρύδια χωρίς να τα κολλά.

Διαθέσιμο σε τρείς αποχρώσεις: μια διαφανή για όλους και δύο βαθύτερες καφέ και ξανθές αποχρώσεις.

Εφαρμόστε το μόνο του ή πάνω από μολύβι φρυδιών για περισσότερη ένταση, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

Tags Diorshow, Ομορφια, Μακιγιαζ, dior, beauty, make-up, Eyeshadows, MASCARA


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0180 s // Total time: 0.0185 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X