Cruise Collection: Το καλοκαιρινό look του Diego Dalla Palma


Cruise Collection: Το καλοκαιρινό look του Diego Dalla Palma

Το κορίτσι που απεικονίζεται στην εικόνα έχει διπλή ζωή

Η Zlata είναι ντυμένη στα χρυσά διότι το χρυσό είναι αυτό που χρησιμοποιεί: είναι ένα αυστηρό και λιτό αστέρι του μπαλέτου έχοντας μια πολύ καλή ισορροπία στη σκηνή, αλλά στη προσωπική της ζωή είναι άγρια και απελευθερωμένη. Μάτια τόσο βαθιά όσο οι νύχτες της, χάλκινα χείλη έτοιμα για περιπέτεια. Η λέξη κλειδί είναι το "χρυσό" με όλες τις ζεστές του αποχρώσεις.

ΜΑΤΙΑ

SO PRECIOUS EYESHADOW PALETTE: Μια ενιαία παλέτα αποτελείται από 6 αποχρώσεις σκιών ματιών, από μαργαριτάρι σε μέταλλο, όλες τις αντανακλάσεις του χρυσού. Επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλαπλά αποτελέσματα: Υγρό για ένα γοητευτικό έξτρα περλέ αποτέλεσμα, Στεγνό για ένα εκλεπτυσμένο, μακράς διαρκείας, κομψό σατέν αποτέλεσμα.

EYE PENCIL KHOL KAJAL: Διπλής χρήσης μολύβι ματιών με απόχρωση σκούρα καφέ. Μολύβι με άνετη υφή και μακράς διαρκείας, μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στα μάτια για ένα μαγευτικά και ενδιαφέρον βλέμμα, ή ακόμη μπορεί να εφαρμοστεί έξω από το μάτι για να αναδείξει σε βάθος το περίγραμμα των ματιών, για ένα εκπληκτικό βαθύ βλέμμα.

 

ΧΕΙΛΗ

MAT & METALLIC LIPSTICK: Το σατέν και ματ κραγιόν της σειράς Cruse Collection υπάρχει σε 3 αποχρώσεις. Παρέχει τέλειο έλεγχο του χρώματος χαρίζοντας ένα καινοτόμο και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η ξεχωριστή του φόρμουλα, παρέχει ενυδάτωση, με αποτέλεσμα να εμποδίζει τη γήρανση των χειλιών καθώς και να ενυδατώνει τα χείλη.


GOLD DUNE ALL OVER POWDER: O τέλειος συνδυασμός μεταξύ μακιγιάζ και φινέτσας. Έρχεται σε μια ενιαία χρυσή απόχρωση, ντύνοντας το πρόσωπο και το σώμα με ένα διακριτικό φως, καθώς απελευθερώνει ένα ευχάριστο και εκλεπτυσμένο άρωμα των λουλουδιών και φρούτων. Περιέχει βιταμίνη Ε για αντι-οξειδωτική και αντηλιακή δράση.

Tags cruise collection, DIEGO DALLA PALMA, diego dalla palma CRUISE COLLECTION, beauty, make-up, face, Ομορφια, Μακιγιαζ, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0597 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2258 s // Total time: 2.2855 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X