Το πιο ενδιαφέρον hotel opening... στην Πάφο!


Το πιο ενδιαφέρον hotel opening... στην Πάφο!

Το Olympic Lagoon, το νέο στολίδι της Πάφου, που ήρθε να αντικαταστήσει το Amathus Beach hotel, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους ενοίκους του την 31η Μαΐου.

Το Amathus Beach hotel στην Πάφο πωλήθηκε, ανακαινίστηκε και μετονομάστηκε σε Olympic Lagoon! To αδερφάκι του υπέροχου ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας είναι κιόλας έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του προσφέροντάς τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μπροστά από μία γραφική παραλία, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία, και η ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί λέξη-κλειδί στη φιλοσοφία του, εξασφαλίζοντας σε κάθε επισκέπτη του νέους συνδυασμούς αναψυχής και χαλάρωσης, ανάλογα με τα γούστα του!

 

Σαν μπεις λοιπόν στο πολυτελές θέρετρο Olympic Lagoon Resort Pafos... ένας μαγικός, υπέροχος κόσμος χαλάρωσης και διασκέδασης ανοίγεται μπροστά σου. Σημείωσε υπηρεσίες και παροχές: ντόπιες και διεθνείς γευστικές απολαύσεις, μοναδικές δραστηριότητες για ψυχαγωγία, θεματικές πισίνες για όλες τις ηλικίες... και δεν μένει εδώ... Αλλά παρέχει στους παραθεριστές μια μοναδική και διαφοροποιημένη προσέγγιση διακοπών 5 αστέρων, φέρνοντας το βραβευμένο Premium All-Inclusive Olympic Lagoon resort concept ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά στην πολυτέλεια, με τα προσαρμοσμένα και θεματικά δωμάτια, τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για οικογένειες, ζευγάρια ακόμα και για ενήλικες αποκλειστικά. Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags Living, Ξενοδοχείο, Olympic Lagoon


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7884 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3855 s // Total time: 2.1739 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X