Νυφικό μακιγιάζ στα χρώματα σας!


Νυφικό μακιγιάζ στα χρώματα σας!

Συμβουλές και οδηγίες

Γεννηθήκατε καστανή, αλλά ονειρευόσασταν πάντα να μοιάζετε με τη πριγκίπισσα Γκρέις Κέλλυ, την ημέρα του γάμου σας; Λοιπόν, επισκεφτείτε ένα σαλόνι ομορφιάς και ζητήστε από το κομμωτή να αλλάξει τις μελί ανταύγειες σας σε πλατινένιες. Τώρα, έχετε γίνει αρκετά ξανθιά! Θα πρέπει λοιπόν, να λάβετε υπόψη σας την αλλαγή αυτή στο νυφικό σας μακιγιάζ.

Η αλλαγή στην απόχρωση των μαλλιών σας απαιτεί και τον ανάλογο συνδυασμό στις αποχρώσεις του makeup σας. Ακολουθείστε τις οδηγίες που σας παρέχουμε, για να είσαστε πανέμορφη και λαμπερή με το καινούργιο σας look.

Εάν τα μαλλιά σας είναι τώρα ξανθά:

Οι απαλές ροζ αποχρώσεις θα ταιριάζουν υπέροχα με τα καινούργια, ανοιχτόχρωμα μαλλιά σας, για αυτό απλώστε τες στα μάγουλα και στα χείλη σας. Χρησιμοποιήστε φυσικές σκιές για να τονίσετε τα μάτια σας, και όχι έντονους χρωματισμούς. Θα δείχνετε περίφημη και με ροδακινί αποχρώσεις.

Εάν τα μαλλιά σας είναι τώρα καστανά:

Χαράξτε διαφορετική πορεία από τη συνηθισμένη, χρησιμοποιώντας τα εξής χρώματα: κόκκινο, καφέ, έντονο ροζ και ερυθροκαστανό. Αν τα μάτια σας είναι σκούρα, τονίστε τα με σκιές στο χρώμα του αμέθυστου ή σε σμαραγδί χρωματισμούς, και χρησιμοποιήστε γκρι ή καφέ μολύβι.

Εάν τα μαλλιά σας είναι τώρα κόκκινα:

Χρησιμοποιήστε έντονες καφέ ή καφέ-κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη σας, ρουζ σε χρώματα, βερικοκί ή απαλό ροζ, καφέ μάσκαρα, και χρυσαφένιες σκιές στα μάτια. Αν τα μάτια σας είναι πράσινα, προβάλετε το χρώμα τους τονίζοντας το σχήμα τους με κόκκινο-καφέ μολύβι.

Εάν τα μαλλιά σας είναι τώρα σκούρα καστανά ή μαύρα:

Έντονα χρώματα στα χείλη είναι τα ιδανικά για εσάς: όπως οι αποχρώσεις του βατόμουρου, του δαμάσκηνου, της μαυροδάφνης ή του κόκκινου. Αν η επιδερμίδα σας είναι λευκή, τονίστε τα μάτια σας με απαλό καφέ ή γκρι μολύβι, μετά απλώστε μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και άσπρη σκιά στο κόκαλο κάτω από τα φρύδια σας. Το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό!

Για τις μαμάδες με γκρίζα μαλλιά:

Αποφασίσατε να κρατήσετε τη φυσική σας ομορφιά; Τότε υιοθετήστε ένα πιο ζωηρόχρωμο μακιγιάζ, γιατί τα γκρίζα ή άσπρα μαλλιά αποστραγγίζουν το χρώμα από το πρόσωπό σας.Για τα χείλη σας αποφύγετε τις καφέ αποχρώσεις, και επιλέξτε χρωματισμούς όπως το χαριτωμένο ροζ, το απαλό κόκκινο, το βερικοκί, ή το ροδακινί. Για ρουζ, κατευθυνθείτε προς ροζ ή παστέλ τόνους. Για τα μάτια σας: αν το χρώμα τους είναι σκούρο, χρησιμοποιήστε γκρι ή καφέ σκιές. Αν είναι ανοιχτόχρωμα, χρησιμοποιήστε τη τριάδα, γκρι, άσπρη, και γαλάζια. Εν κατακλείδι, αποφύγετε τις μπλε σκιές, οι οποίες προσθέτουν χρόνια.

Tags Γαμος, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4526 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3258 s // Total time: 2.7783 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X