Άγρια νύχτα για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο! Η φωτογραφία που έκαψε την Τατιάνα


Άγρια νύχτα για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο! Η φωτογραφία που έκαψε την Τατιάνα

\"Ντροπή σου\" ούρλιαζε ο Νίκος

Ήρθαν τα πάνω κάτω. Η φωτογραφία έπεσε στα χέρια του, γεμίζοντάς τον οργή. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά έκαναν το σπίτι τους στην Κηφισιά να θυμίζει πεδίο μάχης. Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μην μπορώντας να πιστέψουν τα όσα άκουγαν. Σοκ έπαθε η Τατιάνα Στεφανίδου βλέποντας τον σύζυγό του Νίκο Ευαγγελάτο να ωρύεται και να τα βάζει μαζί της.

Ίσως αυτή ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής της. Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε η 45χρονη παρουσιάστρια πως μια φωτογραφία θα έφερνε "φουρτούνες" στο γάμο της. Γεμάτη καμάρι πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο του γιου της Νικόλα με μαγιό, όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο. Μόλις ο Ευαγγελάτος είδε το συγκεκριμένο ενσταντανέ, το αίμα του ανέβηκε στο κεφάλι. "Ντροπή! Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις;" ούρλιαζε στην Τατιάνα. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε το σύζυγό της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε. Όσο και αν προσπαθούσε να του εξηγήσει, εκείνος δεν άκουγε κουβέντα. Η αγάπη του για εκείνη είναι δεδομένη, όμως όταν πρόκειται για τα παιδιά του δεν λογαριάζει τίποτα και κανέναν. Αυτό μάλιστα που σύμφωνα με πληροφορίες τον εξόργισε είναι πως ενώ η Τατιάνα γνωρίζει την επιθυμία του να μην υπερπροβάλλουν στα media την οικογένειά τους, εκείνη δεν το τήρησε. Παρότι η Τατιάνα φημίζεται για τον εκρητικό της χαρακτήρα, παρακολουθώντας το ξέσπασμα του συζύγου της συγκρατήθηκε. Ήξερε πως μια λάθος κουβέντα ήταν αρκετή για να τιναχτούν όλα στον αέρα.

"Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις"

Η ώρα περνούσε όμως ο Νίκος δεν έλεγε να ηρεμήσει. Στη σκέψη και μόνο πως η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τρελαίνεται. "Δεν θα ξαναδημοσιεύσεις φωτογραφίες των παιδών μας χωρίς την έγκρισή μου", έλεγε χωρίς σταματημό. Η Τατιάνα, θέλοντας να λήξει το θέμα όσο πιο γρήγορα μπορούσε, του υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πολύ προσεκτική, αφού δεν βάζει τίποτα πάνω από την οικογενειάκη τους γαλήνη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως παρά τις πιέσεις των συνεργατών της δεν αποκάλυψε το παραμικρό για την έκπληξη που της έκανε ο Ευαγγελάτος ανήμερα των γενεθλίων της. "Πρέπει να ρωτήσω τον άντρα μου αν μπορώ να το πω, γιατί μου έκανε μια συγκλονιστική έκπληξη", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Άναψε πράσινο

Είναι η μοναδική από τους παρουσιαστές του Star με το συμβόλαιο της σε εκκρεμότητα, όμως όπως όλα δείχνουν θα περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Yes!" η Τατιάνα θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό της Κηφισιάς παίρνοντας το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Παρότι τα νούμερα του "Μία" μετά την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη σημείωσαν πτώση, οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή της εκεί. Οι δυο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια, ενώ το μόνο που μένει είναι να καθοριστεί αν θα παραμείνει στη μεσημεριανή ζώνη ή θα μετακινηθεί.

Tags νικος ευαγγελατος, τατιανα στεφανιδου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1138 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3646 s // Total time: 2.4784 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X