Απίστευτη ανατροπή: Χωρισμός - Βόμβα για την Ηλιάδη!


Απίστευτη ανατροπή: Χωρισμός - Βόμβα για την Ηλιάδη!

H απόσταση δημιουργεί πρόβλημα

Ζουν τον απόλυτο έρωτα, ετοιμάζονται για τη βάφτιση του γιου τους, Βασίλη, τον άλλο μήνα, όμως η απόσταση μπαίνει ξανά εμπόδιο στην ευτυχία τους. Εκείνη μπορεί να θέλει δίπλα της τον αγαπημένο της, αφού στα δύο χρόνια που είναι μαζί τους έχουν "φάει" τα ταξίδια, όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σύννεφα πάνω από τη σχέση τους.

Όταν η Αγγελική Ηλιάδη γνώρισε τον Σάββα Γκέντσογλου, εκείνος έπαιζε στην Ιταλία. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά πήγε στην Κρήτη και συγκεκριμένα τον Εργοτέλη. Φέτος θα τριτώσει το... κακό; Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από την ομάδα του Ηρακλείου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στόχος του είναι να βρίσκεται στην Αθήνα, κάτι που επιθυμεί πολύ και η τραγουδίστρια, όμως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Σάββα να μιλάει ξανά με ιταλικές ομάδες, γεγονός που "πάγωσε" την Αγγελική.

Η τραγουδίστρια δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του αγαπημένου της, όμως μία ακόμη χρονιά μακριά ο ένας από τον άλλον σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αυτός ο πιθανός νέος "χωρισμός" την έχει προβληματίσει πολύ, αφού υπάρχει και ο μικρός Βασίλης. Βέβαια ο ποδοσφαιριστής έχει τρέλα με το γιο του και το δείχνει καθημερινά, όμως η απόσταση δημιουργεί πρόβλημα. Θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες παραμονής στην Αθήνα, αλλά αν αυτό δεν σταθεί δυνατό, τότε το ζευγάρι θα αναγκαστεί να χωρίσει ξανά.

Tags αγγελική ηλιάδη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3483 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2364 s // Total time: 2.5847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X