Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει η Βίκυ Καγιά στο κορίτσι της


Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει η Βίκυ Καγιά στο κορίτσι της

Όλες οι λεπτομέρειες από τον τοκετό

Η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο την Δευτέρα 25 Μαϊου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι όπως δήλωσε ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στο MEGA με μία.

Ο Βασίλης Αθανασίου, έδωσε πλήρες ρεπορτάζ για το τι συνέβη στο μαιευτήριο κατά την διάρκεια της γέννησης της κόρης της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Αποκάλυψε ότι πήγε για μία απλή εξέταση αλλά η μικρή "ήθελε να αυτονομηθεί" όπως είπε ο μαιευτήρας και δεν της χάλασαν χατίρι!

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι η καισαρική προέκυψε και τόνισε ότι η Βίκυ Καγιά είναι η ιδανική κυοφορούσα, γιατί πήρε μόνο έξι κιλά και μάλιστα, το πρώτο πράγμα που ζήτησε μετά τον τοκετό όπως δήλωσε ο γιατρός της ήταν να φάει! Την στιγμή που μίλαγε ο γυναικολόγος της, στον Μάρκο Σεφερλή και στους συνεργάτες του, η Βίκυ Καγιά θήλαζε την Bianca της, την κορούλα της.
Όσο για τον μπαμπά Ηλία Κρασσά, φρόντισε να κάνει ακόμα πιο γλυκιά την ημέρα γέννησης της κορούλας τους, καθώς γέμισε το νοσοκομείο με γλυκά! "Μία μεγάλη τούρτα είναι το ΙΑΣΩ" είπε ο γυναικολόγος της, Βίκυς Καγιά στο "MEGA με μία".
Αν αναρωτιέστε σε ποιον μοιάζει η Bianca την απάντηση την έδωσε ο Βασίλης Αθανασίου, ο μαιευτήρας: "Η μικρή έχει μακριά πόδια. Μοιάζει στον μπαμπά και στην μαμά!". 
 

Tags βικυ καγια, ηλιας κρασσας, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6245 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4487 s // Total time: 4.0731 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X