ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Δάνεια χιλιάδων ευρώ χωρίς εξασφαλίσεις


ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Δάνεια χιλιάδων ευρώ χωρίς εξασφαλίσεις

Προβληματικά δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με μηδαμινές  εξασφαλίσεις και μίζες είναι το σκηνικό που συνθέτει το παζλ της κατάστασης που επικρατούσε στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας. Δεν αποκλείονται συλλήψεις σύντομα.

Μετά από σχετικές καταγγελίες της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού «στρατοπέδευσαν» τους τελευταίους μήνες στα γραφεία της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, ερευνώντας αρχεία και έγγραφα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές εντόπισαν υποθέσεις προβληματικών δανείων, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για δάνεια που φαίνεται να δόθηκαν χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις ή με εκτιμήσεις μηδαμινής αξίας ή αξίας που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες,  φαίνεται να εμπλέκονται πρώην και νυν υψηλόβαθμα στελέχη της ΣΠΕ, εκτιμητές και πελάτες, ενώ  δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και συλλήψεις.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, οι ανακριτές της αστυνομίας θα αποταθούν στη Νομική Υπηρεσία και σε συνεννόηση με την Ελεγκτική Υπηρεσία, θα δουν πως θα χειριστούν περαιτέρω την υπόθεση.

Tags δάνεια, ΣΠΕ, ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0081 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0411 s // Total time: 0.0492 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X