Τα συγκλονιστικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του πατέρα του


Τα συγκλονιστικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του πατέρα του

Η αφιέρωση στο βιβλίο που ετοιμάζει

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, Αντώνης Κανάκης, διανύει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του καθώς πρόσφατα έχασα τον αγαπημένο του πατέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικού εντύπου, ο Αντώνης Κανάκης, θέλει να αφιερώσει στην μνήμη του πατέρα του ένα βιβλίο, του οποίου το περιεχόμενο θα συμπεριλαμβάνει στιγμές που πέρασαν μαζί καθώς επίσης και αναφορές στις τελευταίες του στιγμές.

Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες. Ο παρουσιαστής γράφει στο σημείωμα του βιβλίου του: “Αυτό δεν είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Είναι ένα πέρα για πέρα αληθινό κείμενο, που περιγράφει τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις αντιδράσεις, τα γεγονότα, είκοσι περίπου συγκεκριμένων ημερών (…) Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Εύχομαι να μην είχε γραφτεί ποτέ. Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα για τον μπαμπά μου, από μένα για μένα, αλλά και για όλους τους μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις μαμάδες-συντρόφους, για όλες τις κόρες. Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς".

Σε απόσπασμα από το βιβλίο περιγράφονται οι δύσκολες ώρες της εντατικής: "Πάμε στην εντατική να δούμε τον μπαμπά μετά την επέμβαση. Είναι σε καταστολή όπου θα μείνει για τις επόμενες ημέρες έως ότου ηρεμήσει ο εγκέφαλός του. Είναι γεμάτος με πολλά καλώδια, σωληνάκια, φάρμακα, υγρά, μηχανήματα, ένα από αυτά αναπνέει για λογαριασμό του, αλλά είναι ζωντανός! Ζεστός, με το στήθος να ανεβοκατεβαίνει από τη μηχανική αναπνοή, με την καρδιά του να χτυπάει, με το άγγιγμά του ίδιο, με τη μυρωδιά του ίδια. Ήταν εκεί. Ζωντανός (…) Του μιλήσαμε, τον φιλήσαμε, τον αγκαλιάσαμε. Αυτή τη φορά δεν έσφιξε το χέρι. Ποτέ ξανά από τότε δεν μου έσφιξε το χέρι".

Tags αντωνης κανακης, πατερας, βιβλιο, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2876 s (290 Queries.) // Parse time: 0.4216 s // Total time: 3.7092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X