Οι Κύπριοι κριτές που έδωσαν 0 βαθμούς στην Ελλάδα


Οι Κύπριοι κριτές που έδωσαν 0 βαθμούς στην Ελλάδα

Αυτοί είναι…

Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, έκανε μία ανάρτηση, όπου παρουσιάζει αναλυτικά τη βαθμολογία που έδωσε ο κάθε κριτής, από εκείνους που απάρτιζαν την επιτροπή της Κύπρου για την Eurovision. Δύο εξ αυτών δεν έδωσαν καθόλου βαθμούς στην Μαρία Έλενα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: “Ασφαλώς είναι καθαρά διαγωνισμός τραγουδιού η Eurovision αλλά δεν μπορεί το κοινό της Κύπρου να δίνει 12 βαθμούς στην Ελλάδα και η Επιτροπή μας να είναι σε πλήρη αντίθεση.

Andreas Giortsios: 3 βαθμούς, Elias Antoniades: 8 βαθμούς, Gore Melian: 0(!) βαθμούς, Stella Stylianou: 12 βαθμούς, Argyro Christodoulidou: 0(!) βαθμούς.

Τονίζω το αυτονόητο: απόλυτα σεβαστό το δικαίωμα της ελεύθερης τους ψήφου αλλά και τόση δυσαρμονία με το κοινό της Κύπρου;

(σημ. άλλο εθνικισμός, ασθένεια που την αντιπαλεύω ενεργά και άλλο ένα νεοφανές εθνικό κόμπλεξ που βγάζουμε μερικοί και μάλιστα σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού ).

Άλλωστε, πολύ σωστά, οι κανονισμοί της ΕBU επιβάλλουν, πλήρη διαφάνεια για την ψηφοφορία του Eurovision Song Contest και τα στοιχεία δημοσιοποιούνται πιο κάτω: http://www.eurovision.tv/page/results?event=2083&voter=CY

Tags ΕΠΙΤΡΟΠΗ, eurovision 2015


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6118 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3635 s // Total time: 2.9754 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X