Δήλωση βόμβα από διάσημο τραγουδιστή: “Θέλω να μου κάνουν ευθανασία”


Δήλωση βόμβα από διάσημο τραγουδιστή: “Θέλω να μου κάνουν ευθανασία”

Τι τον οδήγησε σε αυτή τη δήλωση;

Ο 70χρονος προχώρησε σε μία συγκλονιστική συνέντευξη, στην οποία δήλωσε πως θα ήθελε να ελέγξει τον τρόπο που θα τελειώσει η ζωή του. Ο λόγος; Πολύ απλά, φοβάται τον συνεχή πόνο και μήπως υποφέρει.

Ο λόγος για τον Bjorn Ulvaeus. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ενός από τα πιο δημοφιλή pop Ευρωπαϊκά συγκροτήματα, μίλησε στην Mirror και οι δηλώσεις του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

"Δεν θα έπρεπε να είναι απαραίτητος ο πόνος. Δεν το έχω ζήσει ποτέ από τόσο κοντά. Οι γονείς μου έζησαν πολλά χρόνια όμως θα προτιμούσαν να έχουν ένα τέλος λιγότερο επώδυνο και πιο αξιοπρεπές. Το ίδιο ισχύει και με τους γονείς της συζύγου μου. Η πεθερά μου έζησε για πολλά χρόνια, αλλά δεν μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματά της", αναφέρει χαρακτηριστικά ο frontman των ABBA.

Το γεγονός αυτό στάθηκε αφετηρία για να προχωρήσει σε μία από τις πιο ιδιαίτερες δηλώσεις τραγουδιστών το τελευταίο διάστημα. Ο Ulvaeus ανέφερε: "Τότε ήταν που σκέφτηκα: “Δεν το θέλω αυτό”. Είναι η ζωή μου. Γιατί να μην μπορώ να ελέγξω το πώς θα τελειώσει; Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να είναι αντιφατικό, οι γιατροί θέλουν να επιμηκύνουν τη διάρκεια της ζωής και όχι να της τελειώνουν. (Άλλωστε) οι ασθενείς μπορεί να αλλάξουν γνώμη (για την ευθανασία) την τελευταία στιγμή και να μην μπορούν να το αρθρώσουν. Όμως ό,τι και να είναι, είναι η απόφασή μου".

Tags Bjorn Ulvaeus, abba, ευθανασια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6661 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7600 s // Total time: 4.4261 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X