Νικολέττα Καρρά: Μιλά για την απώλεια των γονιών της


Νικολέττα Καρρά: Μιλά για την απώλεια των γονιών της

Πως επηρέασε αυτό την ζωή της;

Η Νικολέττα Καρρά έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει τόσο ως παιδί όσο και ως ενήλικας όσον αφορά στον χαμό των γονιών της. Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το πώς βίωσε την απώλεια, τι σημάδια της άφησε και πώς προσπαθεί να το ξεπεράσει.

"Η απώλεια του μπαμπά συνέβη όταν ήμουν 8 ετών. Της μαμάς έγινε στα 23. Του πατέρα ήταν ένας πόνος που πέρασε κανονικά στο υποσυνείδητο, γιατί σ’ αυτήν την ηλικία δεν έχεις την ικανότητα να συλλάβεις το μέγεθος του θανάτου. Και ακόμα πιο βαθιά,  ένα παιδί- όπως λένε και οι ψυχολόγοι – το εκλαμβάνει σαν προδοσία. Ωστόσο, ο πόνος της απώλειας ήταν σαφώς πολύ μεγάλος. Στα 23, όμως, που έχασα την μαμά μου ήταν πιο συνειδητός ο πόνος και πιο μεγάλος γιατί ήταν ο τελευταίος άνθρωπος της οικογένειας μου που είχα κι έχασα", δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό YOU.

Η Νικολέττα Καρρά εξομολογήθηκε, επίσης, πως η μαμά της δεν της έκρυψε το θάνατο του πατέρα της, ενώ αποκάλυψε παράλληλα πως εκείνη το είχε καταλάβει πριν καν η ίδια της το πει. Όσον αφορά πάντως στο θάνατο της μητέρας της τα δεδομένα ήταν λίγο διαφορετικά αφού η ηθοποιός δεν ήταν μικρή καθώς και η κατάσταση της υγείας της ήταν χρόνια συνεπώς ήξερε το αποτέλεσμα.

Όπως ήταν φυσικό ο θάνατος του πατέρα της την επηρέασε στα σχολικά της χρόνια αφού η ίδια αισθανόταν άβολα με τα άλλα παιδιά και ένιωθε πως όλοι την κοιτάνε περίεργα. Κάτι το οποίο δεν συνέβη στο θάνατο της μητέρας της αφού πλέον ήταν φοιτήτρια. "Ήμουν στη Φιλοσοφική. Δεν είχα πάρει ακόμα το πτυχίο μου, αλΛά είχα σκοπό έτσι κι αλλιώς να μην ασχοληθώ με τη Φιλολογία αλλά να πάω οπωσδήποτε στη Δραματική Σχολή. Σίγουρα με πήγε πίσω. Πέρασα δύο χρόνια στασιμότητας, αλλά ήταν πολύ λογικό", ανέφερε.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η πιο θολή περίοδος της ζωής της, ήταν η δεκαετία από τότε που έμεινε μόνη της, μετά την απώλεια των γονιών της. "Σαν να είχα πέσει σε ένα είδος χειμερίας νάρκης".

Οι ψυχολόγοι λένε πως όταν η φιγούρα του πατέρα φύγει νωρίς, οι γυναίκες αναζητούν έναν άντρα που να τους τον θυμίζει. Ο δημοσιογράφος, ρώτησε την Νικολεττα Καρρά και η ίδια, φαίνετε να το επιβεβαιώνει. "Πάντα την προσοχή μου τραβούσαν οι μεγαλύτεροι και ο άντρας μου, παρόλο που δεν είναι πάρα πολύ μεγαλύτερος, μου θυμίζει τον μπαμπά μου και σαν χαρακτήρας αλλά και εμφανισιακά! Είναι και το ίδιο ζώδιο! Όλα αυτά γίνονταν εντελώς ασυνείδητα και όσο περνούσε ο καιρός ξαφνικά έκανα εγώ αυτές τις αναγωγές. Δηλαδή έκανε κάτι εκείνος και αμέσως γινόταν η αναγωγή μόνη της και η πράξη μου θύμιζε τον μπαμπά μου. Και σκεφτόμουν «κοίτα πως τα φέρνει η ζωή μερικές φορές".

Tags νικολεττα καρρα, Ηθοποιός, γονεις, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6511 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3589 s // Total time: 3.0100 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X