Dree Hemingway: η μούσα του νέου αρώματος Chloé


Dree Hemingway: η μούσα του νέου αρώματος Chloé

Μετά τις Clémence Poésy, Chloë Sevigny, Anja Rubik και Suvi Koponen ήρθε η σειρά της Dree Hemingway να πρωταγωνιστήσει στη καμπάνια για το νέο άρωμα του γνωστού οίκου.

Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και μοντέλο πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας People Garden's της Nadia Litz, ενώ οι δύο τελευταίες ταινίες της, While We're Young του Noah Baumbach και Happy People του Logan Sandler έρχονται σύντομα στους κινηματογράφους. Για την Chloé η Dree ενσαρκώνει τέλεια τις καθολικές αξίες της Chloé: μοντερνισμός, φυσική θηλυκότητα, ελεύθερο πνεύμα και ανεξαρτησία. Είναι η προσωποποίηση του ανεπιτήδευτου. Η γοητεία της σε όλα τα επίπεδα πηγάζει από τη μοναδική αίσθηση κομψότητας και από το στυλ της πρωτευουσιάνας που την χαρακτηρίζουν.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι το νέο πρόσωπο της Chloé. Είναι μια μάρκα που αποτελεί κομμάτι της ζωής μου εδώ και χρόνια. Φέρνει στο μυαλό μου πολλές αναμνήσεις. Ανυπομονώ να συνεχίσω την ιστορία μου με την Chloé μέσα από τον κόσμο των αρωμάτων», λέει η Dree Hemingway.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια θα κυκλοφορήσει ανά τον κόσμο το Σεπτέμβριο του 2015.

Tags Dree Hemingway, chloe


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0062 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0320 s // Total time: 0.0381 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X