SMART… έξυπνα, οικονομικά και αποκλειστικά!


SMART… έξυπνα, οικονομικά και αποκλειστικά!

Δροσερά προϊόντα αποκλειστικά στα Smart Discount Shops!

Στα 14 καταστήματα Smart που λειτουργούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου θα βρείτε  μεγάλη ποικιλία προϊόντων αποκλειστικής εισαγωγής. Τα προϊόντα που εισάγονται είναι άριστης ποιότητας και διατίθενται σε ολόχρονα χαμηλές τιμές. Χιλιάδες καταναλωτές εμπιστεύονται και προτιμούν τα καταστήματα Smart για τις αγορές, αγάπησαν τα προϊόντα αυτά και κάνουν επαναλαμβανόμενες αγορές!


Erica Κομπόστα... η φρουτένια απόλαυση!

Σε όσους αρέσει να απολαμβάνουν τα φρούτα στην πιο γλυκιά τους εκδοχή, η ιδανική επιλογή είναι φρούτα κομπόστα. Αποτελούν ένα ελαφρύ επιδόρπιο ή συνοδεύουν τέλεια κρέμες ζαχαροπλαστικής και τούρτες. Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε, τα κομπόστα Erica σε γεύση ροδάκινο και κοκτέιλ φρούτων είναι απολαυστικά, ποιοτικά και ελληνικά. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Smart Discount Shops σε ολόχρονα χαμηλές τιμές.


Sko Φρουτοζελίνι...λαχταριστά & απολαυστικά!

Ποιος δεν λατρεύει να απολαμβάνει δροσιστική κρέμα με επικάλυψη φρούτων σε μορφή ζελέ. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας σε γεύση από τις πολλές επιλογές που διαθέτει η Sko, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα λαχταριστό! Προϊόντα ποιοτικά και γευστικά, με προέλευση την ελληνική φύση, φτάνουν κοντά μας σε συσκευασίες των 430gr αποκλειστικά στα καταστήματα Smart Discount Shops σε ολόχρονα χαμηλές τιμές.

Tags food news, Smart Discount Shops


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3902 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3524 s // Total time: 3.7426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X