Βγαίνουμε Λάρνακα [για ποτό]


Βγαίνουμε Λάρνακα [για ποτό]

Η Λάρνακα έχει πάρει τα πάνω της και καλά κάνει. Εμείς σου προτείνουμε 17 μέρη για να περάσεις ωραία στην πόλη του Ζήνωνα!  

Τώρα μάλιστα που ο καιρός έφτιαξε, τα καλοκαιρινά μαγαζιά ανανεώθηκαν και άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους, οι bartenders και οι DJs βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους (οι μεν πρώτοι για να σερβίρουν cocktails-κομψοτεχνήματα και οι δεύτεροι για να κάνουν κάτι που ξέρουν καλύτερα από όλους... να μας διασκεδάζουν με τις μουσικές επιλογές τους), εμείς δεν έχουμε παρά να "πάμε για ποτό".

Alchemies

Ένας από τους καλύτερους νέους χώρους στην πόλη του Ζήνωνα. Κέρδισε τις καρδιές μας για την τοποθεσία του, το φαγητό του, το wine list του, την εξυπηρέτηση και γενικά για το όλο ambiance του. (97665555) Πλατεία Ερμού 106-108.

 

Ammos Kitchen Bar

Το "Ammos", το μαγαζί με το λευκό διάκοσμο και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, άνοιξε το δρόμο για τη διασκέδαση στο Μακένζι, εξ ου και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του νεαρόκοσμου και όχι μόνο. Σερβίρει καλοφτιαγμένο φαγητό και περιποιημένα κοκτέιλ. Σημείωσε μάλιστα ότι το μαγαζί αυτό το μήνα κλείνει τα 10χρονά του και θα το γιορτάσει όπως του αξίζει. (24828844/facebook.com/ammos.eu) Παραλία Μακένζι.

 

Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags Living, go out, λαρνακα, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4930 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2256 s // Total time: 2.7187 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X