Φαναράκια έξω λοιπόν!


Φαναράκια έξω λοιπόν!

Tips και έρευνα αγοράς για το πιο ρομαντικό αξεσουάρ της βεράντας 

Οι βραδιές με κεράκια αναμένα στη βεράντα σηματοδοτούν την άφιξη του καλοκαιριού. Οι υψηλές θερμοκρασίες βγάζουν τις παρέες στις βεράντες συντροφιά με παγωμένες λεμονάδες, καρπούζι και παγωτό. Ο πιο "δημιουργικός" σύμμαχός σου για να στήσεις ένα ολοκληρωμένο σκηνικό στο σπίτι σου είναι τα φαναράκια σε διάφορα μεγέθη. Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλά είδη που να ταιριάζουν στο στιλ σου! Ξύλινα, μεταλλικά, γυάλινα, λευκά, πολύχρωμα, μονόχρωμα, navy, έθνικ, βιομηχανικά... ικανοποιούν κάθε στυλ. Η πιο συνηθισμένη ιδέα διακόσμησης είναι πάνω στο τραπέζι... βάλε όμως το μυαλό σου να δουλέψει και φτιάξε ένα ξεχωριστό σκηνικό!

  • Μπορείς να τα βάλεις κατά μήκος της εισόδου του σπιτιού σου για να δημιουργήσεις ένα "φωτεινό" διάδρομο. Μπορείς ακόμα να τα τοποθετήσεις ανάμεσα (ή και μέσα) στις γλάστρες για να τονίσεις τα λουλούδια σου!
     
  • Μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εναλλακτική είναι να τα κρεμάσεις από το ταβάνι και να δημιουργήσεις μια "κουρτίνα" από κρεμαστά φαναράκια που θα φωτίζουν όλο το χώρο.
     
  • Το ίδιο μπορείς να κάνεις και μέσα στο σπίτι, ειδικά στο εξοχικό, για να στοιχειοθετήσεις ένα πιο έθνικ στυλ. Τα μεγάλα φανάρια ταιριάζουν υπέροχα και πάνω από τα κομοδίνα στο υπνοδωμάτιο... εκεί που ο ρομαντισμός επιβάλεται. Να σκέφτεσαι πάντα τη διακόσμηση ως styling και τα μικρά διακοσμητικά ως αξεσουάρ που μπορούν να αλλάξουν ένα σύνολο όταν το έχεις βαρεθεί.
     

Nota Bene: Ποτέ δεν αφήνεις αναμένα κεριά και παιδιά στον ίδιο χώρο! Επίσης ποτέ δε φέυγεις από ένα δωμάτιο αφήνοντας τα κεριά να καίνε. Τέλος, δεν τοποθετούμε φαναράκια και κεριά πάνω σε ηλεκρικές συσκευές όπως ηχεία και τηλεοράσεις.

Tags Διακοσμηση, Σπιτι, φαναράκια, Living


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7789 s (291 Queries.) // Parse time: 0.2653 s // Total time: 3.0442 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X