Ετοιμάζεται νέα ταινία Sex and the City;


Ετοιμάζεται νέα ταινία Sex and the City;

Οι φήμες είναι όλο και πιο έντονες και μιλούν άλλοτε για μια νέα ταινία Sex and the City και άλλοτε για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς των γυναικών σε όλο τον πλανήτη, στη μικρή οθόνη.

Όλες οι πρωταγωνίστριες σε συνεντεύξεις τους κατά καιρούς, έχουν μιλήσει για την άψογη συνεργασία που είχαν με όλους τους συντελεστές της σειράς αλλά και την αγάπη τους στο concept που τις έκανε γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Χθες λοιπόν συνέβη κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες και φυσικά εμείς χαρήκαμε πάρα πολύ γι’ αυτό και μοιραζόμαστε τα νέα μαζί σας. Η Carrie, ή κατά κόσμον Sarah Jessica Parker, μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram τη φωτογραφία που βλέπετε. Είναι λοιπόν έξω από το Bloomingdales, ένα από τα αγαπημένα πολυκαταστήματα της πρωταγωνίστριας της σειράς -έχοντας μάλιστα ψωνίσει- και το στιγμιότυπο, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε πολύ καλά -όσοι τουλάχιστον είμαστε fans της γυναικοπαρέας- είναι τόσο Sex and the City.
sarah jessica parker, sex and the city 2

Ένα επιπλέον στοιχείο που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μας, είναι το ότι η Sarah Jessica στην εν λόγω φωτογραφία φοράει λευκό φόρεμα και χρυσές γόβες, με την υπογραφή της, όπως ακριβώς και στις promo φωτογραφίες της ταινίας Sex and the City 2.

Tags sarah jessica parker, Sex and the City, κινηματογραφος, σινεμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3055 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2297 s // Total time: 2.5351 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X