Κατερίνα Καινούριου: Τα μυστικά της για επίπεδη κοιλιά λίγο πριν το καλοκαίρι


Κατερίνα Καινούριου: Τα μυστικά της για επίπεδη κοιλιά λίγο πριν το καλοκαίρι

Η όμορφη παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η Κατερίνα Καινούριου, διαθέτει μία από τις πιο κομψές σιλουέτες της ελληνικής showbiz και μέσα από το προσωπικό της blog μοιράζεται τα μυστικά που ακολουθεί προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

1) Ροφήματα

Υπάρχουν κάποια βότανα που μπορούν να γίνουν σύμμαχοί μας στο ξεφούσκωμα και στην απώλεια του λίπους από την κοιλιά. Μπορούμε, λοιπόν, καθημερινά να παρασκευάζουμε και να πίνουμε πριν από το γεύμα 1 φλιτζάνι έγχυμα (αφού βράσει το νερό, το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε 1 κουταλάκι από το βότανο, το αφήνουμε για 5΄, σουρώνουμε και το πίνουμε) από ένα από τα παρακάτω βότανα: ταραξάκο, λουίζα, τσουκνίδα, ιβίσκος (τα δύο τελευταία δεν ενδείκνυνται αν έχουμε υπέρταση) και γαϊδουράγκαθο. Καλό είναι όμως να μην πίνουμε το ίδιο βότανο για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός, αλλά να τα συναλλάζουμε.

2) Φυτικές ίνες

Οι φυτικές ίνες είναι μια μορφή υδατανθράκων που βρίσκεται στα φρούτα, στα λαχανικά και στα προϊόντα ολικής άλεσης. Καταναλώνοντας λοιπόν φυτικές ίνες βοηθάμε τον οργανισμό να γλιτώσει από τη δυσκοιλιότητα.

3) Βάλτε το γιαούρτι στην καθημερινή σας διατροφή

Το ελληνικό γιαούρτι αποτελεί εύγευστο τρόπο για την απώλεια βάρους λόγω των πρωτεϊνών του. Προσωπικά είναι το καθημερινό μου επιδόρπιο μαζί με μια κουτάλια μέλι.

4) Κινοα: η νεα μου διατροφική εμμονή

Η Κινόα είναι πολύ θρεπτική και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα μου για απώλεια βάρους. Το συγκεκριμένο είδος ολικής άλεσης περιέχει 8 γραμμάρια πρωτεΐνης που μειώνει την όρεξη και 5 γραμμάρια ίνας σε ένα φλιτζάνι, ενώ επιπλέον είναι εύκολο να μαγειρευτεί σαν ρύζι. Είναι γεμάτη με θρεπτικές ουσίες όπως σίδηρος, ψευδάργυρος, σελήνιο και βιταμίνη Ε. Για γρήγορο και ενδιαφέρον δείπνο, αναμείξτε με λαχανικά, ξηρούς καρπούς ή άλιπη πρωτεΐνη.

5) Μασήστε καλά

Όσο πιο καλά μασάτε την τροφή, τόσο καλύτερα διασπάται και το στομάχι σας τη δέχεται πιο εύκολα. Προσπαθήστε λοιπόν να μασάτε τριάντα πέντε με σαράντα φορές πριν καταπιείτε. Ένα άλλο έξυπνο κόλπο είναι να δοκιμάσετε να φάτε το φαγητό σας με μικρό πιρούνι ή κουτάλι. Θα χορτάσετε πολύ πιο γρήγορα.

6) Βγάλτε τη ζάχαρη από τη ζωή σας

Σε όλη τη διάρκεια της δίαιτας απαγορεύεται η ζάχαρη. Το μέλι, η στέβια ή κάποιο άλλο γλυκαντικό είναι οι επιλογές που έχετε.

7) Bάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας

Kάντε όσο πιο πολλούς κοιλιακούς μπορείτε! Προσωπικά, ασκήσεις που με βοηθανε στην απόκτηση επίπεδης κοιλιάς είναι οι τύπου «σανίδα». Πάρτε θέση για pushups σε ένα στρώμα με τη διαφορά ότι δεν θα στηριχτείτε στα γόνατα, αλλά στις μύτες των ποδιών και στους αγκώνες αντί για τις παλάμες σας. Κρατώντας το σώμα σας σε μια απόλυτη ευθεία παράλληλα με το έδαφος και σφίγγοντας την κοιλιά και τη ράχη σας, σπρώξτε απαλά τις μύτες των ποδιών ώστε να κινηθείτε μπρος-πίσω, πάντα όμως παράλληλα με το έδαφος.
 

Tags κατερίνα καινούριου, Δίαιτα, ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9045 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3346 s // Total time: 2.2391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X