Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Δείτε ποιοι χωρισμένοι είναι μαζί!


Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Δείτε ποιοι χωρισμένοι είναι μαζί!

Γνωρίζονταν από παλιά, αλλά εδώ και ένα τρίμηνο ήρθαν κοντά

Καινούργιος έρωτας "έσκασε" στην ελληνική showbiz, με πρωταγωνιστές δύο πρόσωπα που στο παρελθόν μας απασχόλησαν με… τους χωρισμούς τους!

Ο φωτογραφικός φακός μόλις "τσάκωσε" σε κοινά στιγμιότυπα τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Λάουρα Νάργες, οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες!

"Γνωρίζονται πολλά χρόνια μέσω κοινών φίλων, ωστόσο, πιο κοντά ήρθαν πριν από ένα τρίμηνο. Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη για την σχέση τους, όπως και ο Μιχάλης. Μπορεί να μένουν σχετικά μακριά, εκείνη στα βόρεια προάστια και εκείνος στα νότια, όμως, οργανώνουν το πρόγραμμά τους ώστε να συναντιούνται αρκετές φορές της εβδομάδα. Επίσης, πολλά βράδια τα περνούν ο ένας στο σπίτι του άλλου", λέει πηγή στο περιοδικό "OΚ!", προσθέτοντας ότι η Λάουρα έχει ξεκινήσει μαθήματα tae kwon do στη σχολή του Μιχάλη, όπου και τους φωτογράφισαν μαζί.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πήρε διαζύγιο από το μοντέλο Αναστασία Περάκη το Καλοκαίρι του 2013, έπειτα από τρία χρόνια γάμου και ένα παιδί. Μάλιστα, μετά τον χωρισμό του, δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την παρτενέρ του στο "Dancing With The Stars", Άννα Πολύζου, κάτι που ο ίδιοι ουδέποτε επιβεβαίωσαν ή διέψευσαν.

Από την άλλη, η ξανθιά πρώην παρουσιάστρια χώρισε στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης με τον Δημήτρη Δαλάκο, που υπήρξε και μάνατζέρ της.

(Oι πρώην: Αναστασία Περάκη - Μιχάλης Μουρούτσος και Λάουρα Νάργες - Δημήτρης Δαλάκος)

Tags διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, αναστασια περακη, μιχαλης μουρουτσος, Λαουρα Ναργες, Δημήτρης Δαλάκος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1162 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3794 s // Total time: 2.4955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X