Στην εξοχή η μικρή πριγκίπισσα: Δείτε που μετακομίζουν ο William και η Kate!


Στην εξοχή η μικρή πριγκίπισσα: Δείτε που μετακομίζουν ο William και η Kate!

Η έπαυλη – δώρο της βασίλισσας που θα στεγάσει την οικογένεια

Στο προσφάτως ανακαινισμένο εξοχικό τους, δώρο που τους έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ, θα περάσουν ο Prince William και η Kate Middleton τον πρώτο μήνα με την νεογέννητη κορούλα τους, καθώς η "γαλαζοαίματη" φαμίλια αναμένεται να μετακομίσει εντός της ημέρας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, αφού η Ελισάβετ δει την μικρούλα και μάθει το όνομα που έχουν επιλέξει οι γονείς της, ο Prince William και η σύζυγός του θα πάρουν τα δύο παιδάκια τους και θα αναχωρήσουν για το Άνμερ Χολ, στο Νόρφολκ.

Το Άνμερ Χολ είναι η έπαυλη που έκανε δώρο η βασίλισσα στο ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα το ανακαίνισε έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ! Χτισμένο κατά την βικτωριανή αρχιτεκτονική, πολύ κοντά στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγκραμ, το σπίτι διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, τα οποία άλλαξε η Kate, προκειμένου να γίνουν πιο ιδανικά και φιλικά για τα δύο μωρά της.

Με την βοήθεια ενός γνωστού αρχιτέκτονα κι ενός διακοσμητή που κατά καιρούς έχουν εμπιστευτεί και άνθρωποι της showbiz, το Άνμερ Χολ απέκτησε νέα διαρρύθμιση στους κήπους του, στους οποίους τοποθετήθηκαν και ειδικά πλέγματα για να κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ αλλαγές έγιναν και στο εσωτερικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το σπιτικό απέκτησε χώρο όπου ο μικρός Prince George θα μπορεί να ζωγραφίζει, η κουζίνα έγινε πιο φιλική για τα παιδιά και η τραπεζαρία βάφτηκε σε φωτεινή πράσινη απόχρωση, ενώ δεν λείπουν πλέον ανέσεις, όπως η πισίνα και το γήπεδο τένις.

Εκτός από ηρεμία, κατά την παραμονή του στο Άνμερ Χολ, που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, το ζευγάρι θα μπορεί να απολαμβάνει την παρέα στενών του φίλων που κατοικούν κοντά στην περιοχή, ενώ ο Prince William είναι ένα "πέταγμα" από την δουλειά του, στη βάση των ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης.

Tags Prince William, Kate Middleton, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ, κειτ μιντλετον, βασίλισσα Ελισάβετ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0486 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3305 s // Total time: 2.3791 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X