Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: “Μεγάλωσα χωρίς χρήματα. Οι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες”


Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: “Μεγάλωσα χωρίς χρήματα. Οι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες”

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μιλάει η ηθοποιός

Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε ελληνικό έντυπο, μίλησε για τη σχέση που έχει με τα χρήματα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε: “Δεν με τρομάζει η δουλειά κι έχω βοηθήσει και τους γονείς μου που καθαρίζουν πολυκατοικίες. Αν χρειαστεί θα τα κάνω όλα. Σήμερα έχω ένα παιδί κι αν αύριο δεν έχω λεφτά θα δουλέψω στο συνεργείο καθαρισμού των γονιών μου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν είχε οικονομική άνεση και ήταν όλα μετρημένα με αποτέλεσμα σήμερα να εκτιμάω κάποια πράγματα. Για μένα έχει μεγάλη αξία μέσα από τη δουλειά σου να αποκτάς ικανοποίηση για πράγματα που έχεις καταφέρει μόνος σου. Άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί πολύ στη ζωή τους δεν μπορούν να εκτιμήσουν κάποιες δουλειές”.

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Τα χρήματα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ και ειδικά στις δύσκολες εποχές που είμαστε τώρα. Και συνήθως οι άνθρωποι που παρουσιάζουν δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στις πληρωμές τους όπως οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί… Αλλά συνεχίζω να την φοβάμαι την παρουσίαση”.

Tags βασω λασκαρακη, χρηματα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.2323 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4243 s // Total time: 4.6565 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X