Νέα δεδομένα: Πότε επιστρέφει τελικά η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της;


Νέα δεδομένα: Πότε επιστρέφει τελικά η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της;

Δεν επιστρέφει αύριο όπως γράφτηκε

Έναν μήνα μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, ο Alpha προετοιμάζει την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη με ένα trailer 23 δευτερολέπτων. Η παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο την τρίτη της κόρη στις 29 Μαρτίου, όμως, δεν πρόκειται να επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής της αυτήν την εβδομάδα, όπως πολλοί εικάζουν επηρεασμένοι από το τρέιλερ που ξεκίνησε να παίζεται τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "People" ως πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής της Ελένης θεωρείται η 11η Μαϊου, όταν και θα έχει σαραντίσει το νέο μέλος της οικογένειας Μενεγάκη – Παντζόπουλου.

Φυσικά, η απουσία της Ελένης στοίχισε σε νούμερα τηλεθέασης, αφού εβδομάδα με την εβδομάδα, η εκπομπή έχανε τη δυναμική της. Έτσι, το trailer που ετοίμασε ο σταθμός, ήρθε για να δημιουργήσει μια κατάσταση αναμονής προς το κοινό, ενώ η επάνοδος της αναμένεται να είναι κάτι σαν "δεύτερη πρεμιέρα", αφού εκτιμάται πως  τη συγκεκριμένη ημέρα τα μηχανάκια της AGB θα χτυπήσουν κόκκινο. Η Ελένη θέλει να επιστρέψει στην εκπομπή της σε πλήρη φόρμα και εντελώς fit, όπως κάνει πάντα μετά τις εγκυμοσύνες της. Για να χάσει τα 13 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο τέταρτο μωρό της, ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του διαιτολόγου της, Ηλία Σακκά.

Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο σπίτι της , η Ελένη περνάει το χρόνο της φροντίζοντας την κορούλα της και προσπαθώντας για τον εγκλιματισμό όλων των μελών της οικογένειας στα νέα δεδομένα. Παρόλο που το δωμάτιό του νέου μέλους της οικογένειας είναι έτοιμο, εκείνη προτιμά να την έχει κοντά της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας..

Tags ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6370 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3571 s // Total time: 2.9941 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X