Όλα όσα δεν ξέρεις για τα αρώματα


Όλα όσα δεν ξέρεις για τα αρώματα

Θα μείνεις άφωνη!

Πού είναι καλύτερα να φυλάξεις τα αρώματά σου; Πόσες μυρωδιές μπορεί να θυμάται ένας άνθρωπος; Αυτές είναι μερικές ερωτήσεις που ίσως να μην είχες σκεφτεί ποτέ αλλά τόσο ενδιαφέρουσες. Παρακάτω θα μάθεις τρεις αλήθειες για τα αρώματα που είναι πιθανό να μην γνώριζες.

Το καλύτερο σημείο για να φυλάξεις τα αρώματά σου στο ψυγείο. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά για να μην εξασθενίσει η μυρωδιά πρέπει η θερμοκρασία του χώρου να μην είναι πολύ ψηλή και να μην έχει υγρασία.

Ξέρεις ποια είναι το μυστικό των κλασσικών αρωμάτων κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια από την κυκλοφορία τους; Ο άνθρωπος τείνει να συνδέει αναμνήσεις με αρώματα και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Έτσι αν η μαμά σου φοράει ένα συγκεκριμένο άρωμα από τότε που είναι μικρή, θα σου θυμίζει εκείνη και ίσως να θέλεις να το αποκτήσεις και εσύ.

Ένας μέσος άνθρωπος θυμάται 2.000 μυρωδιές και μπορεί να διαχωρίσει 10.000. Ένας επαγγελματίας αρωματοποιός χρειάζεται τρία χρόνια διδασκαλία για να μάθει να αναγνωρίζει 2.000 μυρωδιές. Φυσικά ακολουθούν και μερικά χρόνια πρακτικής.

 

Tags beauty, αρωματα. αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6069 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3271 s // Total time: 2.9339 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X