Πρωτοποριακή Έκθεση Health and Beauty στην Κύπρο


Πρωτοποριακή Έκθεση Health and Beauty στην Κύπρο

Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες και 35 εταιρείες από τον χώρο της υγείας και ευεξίας εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες

Μια πρωτοποριακή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο ο όμιλος Vestnik Kipra Communications και το ρωσόφωνο περιοδικό "MAGAZINO" που εκδίδει κάθε μήνα, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εικοσάχρονα από την ίδρυση του ομίλου.

Η έκθεση Health and Beauty Expo θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 26 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Αμαθούς στη Λεμεσό και θα είναι ανοικτή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στην έκθεση θα φιλοξενούνται περισσότερες από 50 εταιρείες και 100 επαγγελματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό ενώ θα πραγματοποιηθούν πέραν των 30 σεμιναρίων και εργαστηρίων με ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την ψυχολογία, την ομορφιά και τη διατροφή, τις σχέσεις, τη σωματική ευεξία καθώς και προγράμματα γυμναστικής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τα σεμινάρια και εργαστήρια, ενώ παράλληλα θα μπορούν να δοκιμάσουν φημισμένα προϊόντα και υπηρεσίες και να ενημερωθούν από τους επαγγελματίες του είδους που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται σεμινάρια και διαλέξεις από επιστήμονες ιατρούς και ειδικούς σε θέματα υγείας και ομορφιάς σε τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Ρώσικα. Το ελληνόφωνο και αγγλόφωνο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια σε σχέση με το στρες και την ποιότητα ζωής, το βρεφικό μασάζ, την παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδιά 5-9 ετών, τα φυτικά και ολιστικά προϊόντα, την λεβάντα, την σχέση του ανθρώπου με τα χρώματα και πώς αυτά επηρεάζουν το στιλ και την ζωή του, τρόπους για να εντυπωσιάζει κανείς με το χαμόγελο του, καθώς επίσης και για την κατάδυση και τον βυθό.

Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα master classes όπως Tai Chi, Aikido, WingTsun και Jiu Jitsu αλλά και σε προγράμματα εκγύμνασης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Vestnik Kipra και το περιοδικό "MAGAZINO" θα πραγματοποιήσουν τελετή απονομής τιμητικών βραβείων σε διακεκριμένες εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου της σωματικής υγείας.

Tags Health and Beauty, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8267 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3480 s // Total time: 2.1747 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X