The Voice 2: Η νέα κόντρα ανάμεσα σε παίκτες!


The Voice 2: Η νέα κόντρα ανάμεσα σε παίκτες!

Βγήκαν τα μαχαίρια μετά την αποχώρηση του ενός

Ο λόγος για τους Αποστόλη Μελή και Δημήτρη Λιόλιο, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο battle της προηγούμενης Κυριακής, στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Ο κριτής κράτησε στο show τον Δημήτρη Λιόλιο και ο συνυποψήφιός του δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, κάνοντας λόγο για άδικη απόφαση του Αντώνη Ρέμου καθώς τον δένει μία φιλία με τον Λιόλιο.

Ο Δημήτρης Λιόλιος, απάντησε στον Αποστόλη Μελή, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, γράφοντας: “Το ξύδι και συγκεκριμένα το μπαλσάμικο με μέλι είναι ιδιαίτερα γευστικό και κάτω από ειδικές συνθήκες αποτελεί βάλσαμο σε όσους έχουν θέματα άλυτα, πρωτίστως με τον εαυτό τους και στη συνέχεια με τους άλλους. Είναι σχετικά φτηνό και βρίσκεται εύκολα σε όλα τα σουπερμάρκετ.

Με δυο κουταλιές της σούπας της ημέρας(πρωί-βράδυ) θα νιώσετε καλύτερα. Αν τώρα η κατάσταση σας είναι προχωρημένη, μην το πιείτε, λουστείτε. Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα κάντε τα παράπονά στο μαγαζί που το αγοράσατε, γιατί έχει το συγκεκριμένο ξύδι, και όχι κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, που πίνοντάς σας θα σας κάνει να ξεχάσετε τον πόνο σας, την κακία σας και όλα αυτά τα ωραία. Αν τελικά και με αυτό δεν γίνεται τίποτα, χρειάζεστε τη άποψη του ειδικού, ο οποίος είμαι σίγουρος θα σας παραπέμψει στη κατανάλωση λουκουμάδων με μέλι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω”.

Tags απόστολος μελής, Δημήτρης Λιόλιος, the voice 2, κοντρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0057 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0375 s // Total time: 0.0431 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X