Ρούλα Γεωργιάδου: Με την κόρη της για πρόβα νυφικού


Ρούλα Γεωργιάδου: Με την κόρη της για πρόβα νυφικού

Δείτε φωτογραφίες

Στο ατελιέ του Κύπριου σχεδιαστή Παντελή Μήτσου για την πρόβα νυφικού της βρέθηκε το µεσηµέρι της ∆ευτέρας 20 Απριλίου, η Σιµόνη Σχίζα, κόρη της αγαπηµένης ραδιοφωνικής παραγωγού του Ράδιο Πρώτο και παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ, Ρούλας Γεωργιάδου. Μητέρα και κόρη αρχικά συζήτησαν µε τον διάσηµο Κύπριο σχεδιαστή και τις δυο του κόρες Ιζαµπέλλα και Σαντάλ, για τις τελευταίες λεπτοµέρειες του νυφικού.

Ακολούθως έκαναν πρόβα µε τη Ρούλα να µην κρύβει τη συγκίνησή της. "Θα είναι η καλύτερη µέρα της ζωής µου τη στιγµή που θα την παραδώσουµε µαζί µε τον πατέρα της στο γαµπρό µας, που είναι εξαιρετικό παιδί" είπε στο περιοδικό "ΟΚ!". Μαζί τους ήταν και η wedding planner Λίλλυ Παπαδοπούλου, µε την οποία η Ρούλα εδώ κι ένα χρόνο επιµελούνται µαζί όλες τις λεπτοµέρειες.

"Η µαµά µου έχει περισσότερο άγχος από εµένα" έλεγε σε όλους η Σιµόνη χαµογελώντας, µε τη Ρούλα να απαντά "Η κόρη µου ήταν και θα είναι πάντοτε η προτεραιότητά µου". Ο γάµος της Σιµόνης µε τον εκλεκτό της καρδιάς της Αλέξη Κανάρη, θα γίνει το Σάββατο 9 Μαΐου στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου.

Tags Ρούλα Γεωργιάδου, Σιμόνη σχίζα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2585 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2996 s // Total time: 2.5581 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X