H δήλωση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους νέους τραγουδιστές


H δήλωση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους νέους τραγουδιστές

Διαβάστε τι δήλωσε και θα εκπλαγείτε!

Για τους νέους τραγουδιστές αλλά και πώς κατά τη γνώμη του, τους θέλει ο εκάστοτε επιχειρηματίας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ζαφείρης Μελάς.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις αφού θεωρεί πως οι περισσότεροι είναι ψώνια. "Το 90-95% είναι ψώνια οι νέοι τραγουδιστές και, για να είμαι ειλικρινής, ψιλοαδελφίζουν. Δεν γίνεται διαφορετικά, δεν γίνεται να μπουν στο χώρο αν δεν τα έχουν αυτά... το ψιλοαδελφίστικο. Δεν τους χωράει ο χώρος. Το απαιτεί η επιχείρηση, σου λέει: "Αυτό θα κάνεις". Ο Θοδωρής δεν είναι από αυτά τα παιδιά και μου είπε:"Άσ' το, ρε πατέρα". Καλύτερα, χαίρομαι που απομακρύνθηκε από το χώρο, γιατί θα ήταν άδικος κόπος, θα ταλαιπωριόταν πολύ και άδικα, γιατί δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας ο Θοδωρής", λέει στο Λοιπόν.

Όσο για το αν θα τον βοηθούσε το όνομα; "Παιδιά των μεγάλων και γνωστών καλλιτεχνών ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα ονόματα. Έχει γίνει ποτέ κανένα παιδί μεγάλο όνομα; Πολλά παιδιά μεγάλων καλλιτεχνών... του Πάριου, του Κόκκοτα.. Όλα αυτά τα παιδιά ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Πολύ δύσκολο να κάνει καριέρα το παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Είναι η αλήθεια. Ποτέ δεν είδαμε να κάνει κανείς καριέρα και να φτάσει κάπου. Ο μόνος που είναι μέσα στα πράγματα είναι ο Γιάννης Βαρδής, του οποίου ο πατέρας δεν ήταν καθιερωμένος τραγουδιστής, ήταν ένας πολύ σπουδαίος μουσικός, συνθέτης και είπε και δέκα τραγούδια δικά του. Δεν λέω κάτι που να θίγω κάποιον, αλήθειες λέω, γιατί να φοβηθώ;", καταλήγει.

Tags Ζαφείρης Μελάς, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6704 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4679 s // Total time: 3.1383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X