Μαρία Κορινθίου: Η αμήχανη στιγμή στον αέρα! [βίντεο]


Μαρία Κορινθίου: Η αμήχανη στιγμή στον αέρα! [βίντεο]

Το σχόλιο που την έφερε σε αμηχανία

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχτηκε παλαιότερα ώστε να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ζώνης του Mega.

"Τώρα πια, που η μικρή ξεπετάχτηκε, είναι 6 ετών και πηγαίνει δημοτικό, είπα ότι τώρα θα πέσω με τα μούτρα στη δουλειά. Θέλω να κάνω και θέατρο, θέλω να κάνω και τηλεόραση. Έτσι έχω αρχίσει και μεθοδεύω να κάνω επιλογές. Ο ηθοποιός πρέπει να χτίζει συνέχεια για να φτάσει κάπου - αν θέλει να κάνει κάτι συγκεκριμένο, όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου. Αυτό εξαρτάται από τις επιλογές, αλλά και από τον τρόπο που θα παίζει" δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Θα παρουσίαζε όμως μια τηλεοπτική εκπομπή; Η ίδια απάντησε: "Μεγάλη κουβέντα τώρα... Ηθοποιός είμαι. Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν γίνει εδώ και αρκετά χρόνια διάφορες προτάσεις - και μπορώ να πω καλές προτάσεις. Θεώρησα ότι τη δεδομένη στιγμή δεν έπρεπε να τις κάνω αυτές τις εκπομπές. Δυο, τρεις φορές αφορούσε το πρωινό του Mega. Έχει συμβεί στο παρελθόν, όχι φέτος. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Αλλά ήταν επιλογή μου να κάνω θέατρο και να αφοσιωθώ εκεί".

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, προλογίζοντας το αφιερωματικό βίντεο για την πορεία της Μαρίας Κορινθίου, έκανε χιούμορ λέγοντάς της πως έχουν βρει κάποια άγνωστα βίντεο από ακροάσεις στις οποίες είχε συμμετάσχει την περίοδο που έμενε μόνιμα στην Αμερική φέρνοντας σε αμηχανία τη γνωστή ηθοποιό, που έδειξε να μην έχει διάθεση να προβληθεί ένα τέτοιο υλικό στην εκπομπή, αν αυτό όντως υπήρχε.

Δες στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:

Tags μαρία κορινθίου, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9934 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6028 s // Total time: 3.5962 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X