Acqua Di Giò Profumo


Acqua Di Giò Profumo

O Giorgio Armani ξανά ανακαλύπτει σε ένα θρυλικό άρωμα

Μία νέα ένταση ορυκτών στοιχείων, δημιουργία του κορυφαίου Alberto Morillas: Ο κορυφαίος δάσκαλος- αρωματοποιός βρίσκεται πίσω από το αγνό άρωμα of Acqua Di Giò. Για τη καινούργια του σύνθεση ζευγαρώνει το φρέσκο περγαμόντο και θαλάσσιες συμφωνίες, με τη βαθιά θάλασσα και το σαγηνευτικό λιβανι-ένα εμπνευσμένο και αποπλανητικό πλούσιο στοιχείο, που ασκεί σπουδαία γοητεία στον Giorgio Armani.

Δημιουργώντας ένα άπιαστο μονοπάτι, το Acqua Di Giò Profumo, καταφέρνει το αδύνατο: βρίσκει αρμονία στις αντιθέσεις της απλής φόρμας και της πολυπλοκότητας της σύνθεσης, μεταξύ φρεσκάδας και αδιαφάνειας, από τη πιο σκοτεινή πέτρα στο πιο κρυστάλλινο γαλάζιο της θάλασσας.

Ένας μύθος ξαναγεννιέται

Το Acqua Di Giò Profumo είναι ένα σοφιστικέ άψογο άρωμα. Εναντιώνει την αέρινη ελαφρότητα , με τα ανεξιχνίαστα βάθη. Την ιστορία ενός άνδρα και της ελευθερίας του στο σημείο που η θάλασσα συναντιέται με τη καμένη μαύρη ακτή στον ήλιο. Στην σύντηξη των βράχων και του νερού, η δύναμη της τελειότητας της φύσης είναι απτή! Μια ξηρή πυρακτωμένη φύση, που η ορυκτή του ουσία δονείται  ενάντια στο δέρμα.
Επανερμηνεύοντας το θρυλικό Acqua Di Giò σε ένα νέο οσφραντικό κλειδί, περικλείει και τις νότες από λιβάνι.

Απόλυτη κομψότητα

Acqua Di Giò Profumo είναι ένα έντονα αρρενωπό άρωμα. Το ελιξίριο αυτό, ανοίγει με ένα κύμα από μπαχαρικά και νότες εσπεριδοειδών - περγαμόντο και ελέρνι. Η καρδιά του ξεσπά με το γεράνι , το φασκόμηλο και το δενδρολίβανο, και πάλλετε ενώ ζεσταίνει το δέρμα για να αναγνωρίσει το σύννεφο από πατσουλί και λιβάνι.

Tags Acqua Di Giò Profumo, αρωμα, ανδρικό αρωμα, Ομορφια, giorgio armani, perfume, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1751 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2394 s // Total time: 3.4146 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X