Τα στιλιστικά λάθη που σαμποτάρουν την εμφάνιση σου


Τα στιλιστικά λάθη που σαμποτάρουν την εμφάνιση σου

Πώς να τα αποφύγεις.  

Δεν είναι θέμα γούστου αλλά εμμονών. Είναι κάτι στη μόδα και εσύ θες ντε και καλά να το υιοθετήσεις αν και κατά βάθος γνωρίζεις ότι δεν σε κολακεύει. Ήρθε ο καιρός όμως να συγκεντρωθείς και να αρχίσεις να αποφεύγεις τα λάθη που σαμποτάρουν την εμφάνιση σου.


1. Μην το παρακάνεις με το μίνι: Ωραίο είναι να έχεις γυμνασμένα πόδια και να τα δείχνεις με τα super mini σου αλλά πρέπει να θυμάσαι πως δεν ταιριάζουν παντού.


2. Hair styling: Μπορεί στη μόδα να είναι τα μακριά μαλλιά αλλά όχι και να ακυρώσεις τις επισκέψεις στο κομμωτήριο. Πρέπει να κάνεις τακτικά το κούρεμα σου και να θυμάσαι πως μετά τα σαράντα τα πολύ μακριά μαλλιά είναι άκυρα.


3. Όχι στα μικρότερα μεγέθη: Άλλο είναι να φοράς νούμερο οκτώ και άλλο δώδεκα αλλά εάν το πραγματικό σου size είναι το δώδεκα εκείνο να αγοράσεις. Τον μόνο που ξεγελάς εάν αγοράσεις μικρότερο νούμερο είναι τον εαυτό σου μιας που το σακάκι δεν θα κλείνει ενώ το στενό φόρεμα θα διαγράφει τα πάντα.


4. Προσοχή στα παπούτσια: Εάν το πόδι σου είναι κάπως χοντρό απέφυγε τα ψηλοτάκουνα  που είναι γεμάτα straps και τα λουράκια που «φυλακίζουν» τα πόδια σου.

 

Tags KIM KARDASHAIN


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8768 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3822 s // Total time: 3.2590 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X