Η νέα ζωή της Ελένης Μενεγάκη: Πώς περνάει με τη νεογέννητη κόρη της και πότε επιστρέφει στην εκπομπή;


Η νέα ζωή της Ελένης Μενεγάκη: Πώς περνάει με τη νεογέννητη κόρη της και πότε επιστρέφει στην εκπομπή;

Τρέχει πανικόβλητη μέρα-νύχτα αλλά δεν την απασχολεί καν η κούραση και η αϋπνία. 

Μπορεί η μικρή της "πριγκίπισσα" να την κρατά μακριά από τα φλας των φωτογράφων, αλλά και από την εκπομπή της στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη, όμως, καθόλου δεν νοιάζεται γι’ αυτό καθώς διανύει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της, έχοντας συνέχεια αγκαλιά την κορούλα της.

Η ίδια αποφεύγει τις επισκέψεις και απαγορεύει τα πολλά πήγαινε-έλα σε κάποιους που θέλουν να την επισκεφθούν για να της ευχηθούν και να δουν την κόρη της από κοντά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού You. "Η Ελένη τρέμει τις ιώσεις" μας αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον και συνεχίζει: "Επειδή είναι η εποχή που είναι σε έξαρση οι αρρώστιες θέλει να κρατήσει το μωρό της μακριά από τον πολύ κόσμο, γι’ αυτό και μιλάει τηλεφωνικά με όλους προκειμένου να τους ενημερώνει για τα δικά της νέα αλλά και για της μπέμπας".

Όπως είναι φυσικό, το νέο μέλος της οικογένειας έχει ξετρελάνει, τόσο την ίδια, όσο και τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο αλλά και τα τρία παιδιά της. Μάλιστα, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια, όποτε δεν έχουν σχολείο εκτελούν χρέη όχι μόνο… αδελφών, αλλά και… βοηθών της, καθώς φροντίζουν να αλλάξουν τη μπέμπα όταν βλέπουν τη μαμά τους να ζητάει κάποιες παραπάνω ώρες χαλάρωσης για τον εαυτό της. Εκείνη, όπως κάθε γυναίκα λεχώνα, άλλωστε, έχει διαρκώς την προσοχή της στραμμένη πάνω στο μωρό, που έκλεισε μόλις 25 ημέρες ζωής και οσονούπω θα κάνει τις πρώτες της βόλτες παίρνοντας τη μισή ευχή για να αρχίσει τους περιπάτους, ειδικά τώρα που θα ανοίξει ο καιρός.

Αν και από την πρώτη στιγμή η Ελένη φρόντισε να ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο, αποφάσισε να κρατήσει κοντά της την κόρη και να της παρέχει ό,τι χρειάζεται και να την ταΐζει κάθε τρεις ώρες, όπως συνηθίζεται, φροντίζοντας να μην ξεφεύγει καθόλου από το καθημερινό της πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής της την Δευτέρα 4 Μαΐου.

Tags ελενη μενεγακη, κόρη, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9293 s (227 Queries.) // Parse time: 0.9083 s // Total time: 3.8376 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X