Άντρας εξομολογείται: “Εγώ δολοφόνησα την Marilyn Monroe”


Άντρας εξομολογείται: “Εγώ δολοφόνησα την Marilyn Monroe”

Σοκ έχει σκορπίσει στην κοινή γνώμη η συγκεκριμένη ομολογία

Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε ότι η Marilyn Monroe δηλητηριάστηκε από βαρβιτουρικά και ο θάνατος της χαρακτηρίστηκε ως αυτοκτονία παρόλο που υπήρξαν έντονες διαμάχες με την πεποίθηση από μερίδα ανθρώπων πως επρόκειτο για δολοφονία.

Ωστόσο, ο βετεράνος πράκτορας της CIA, Normand Hodges, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος, ομολόγησε πως εκείνος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της Marilyn Monroe, εκτελώντας εντολές.

Συγκεκριμένα ο Hodges ανέφερε: “Είχαμε στοιχεία ότι η Marilyn Monroe δεν κοιμόταν μόνο με τον Kennedy, αλλά και με τον Fidel Castro. Ο προϊστάμενός μου, Jimmy Hayworth, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι έπρεπε να το κάνουμε να μοιάσει με αυτοκτονία ή υπερβολική δόση. Δεν είχα σκοτώσει γυναίκα ξανά, αλλά υπάκουσα εντολές. Το έκανα για την Αμερική. Θα μπορούσε να μεταδώσει στρατηγικές πληροφορίες στους κομουνιστές και εμείς δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε αυτό. Έπρεπε να πεθάνει. Απλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω”.

Παρά την εν λόγω ομολογία, δεν υπάρχει κάποια απόδειξη για τα όσα είπε καθώς και στο παρελθόν έχουν ειπωθεί διάφορες ιστορίες συνωμοσίες που να σχετίζονται με τον θάνατο της Monroe.

Tags Marilyn Monroe, Normand Hodges, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1511 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3816 s // Total time: 2.5328 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X