Ηθοποιός εγκαταλείπει την Κύπρο για να μην γίνει αλκοολική


Ηθοποιός εγκαταλείπει την Κύπρο για να μην γίνει αλκοολική

Ποια είναι; 

Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται αρκετό καιρό στην Κύπρο, αφού λόγω της σειράς που πρωταγωνιστεί τα γυρίσματα της οποίας γίνονται κατά κύριο λόγο στη Λεμεσό, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί μας.

Φαίνεται όμως πως δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί, ενώ και σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες, όπως ο έρωτας, αποφάσισε αφού και η σειρά "Ρουα Ματ" που πρωταγωνιστεί ολοκληρώνεται να αφήσει οριστικά το νησί μας. Ο λόγος για την "Ρουμπίνι" στη σειρά Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Πώς διαχειρίζεται το θέμα της απόστασης; "Μ' ένα κινητό που έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου", αποκάλυψε στο You και συνέχισε: "Μου λείπει να έχω τη βάση μου, το σπίτι μου. Να νοιώθω αυτό το οικείο. Στην Κύπρο το σπίτι που μένω είναι προσωρινό και όσο να' ναι δεν μπορείς να το νοιώσεις σαν δικό σου. Ωραία είναι η Κύπρος για διακοπές, αλλά η ζωή μου είναι στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να προσαρμοστώ. Η Κύπρος είναι δουλειά και η ζωή μου είναι εδώ.

Μάλιστα όπως σας γράψαμε ξανά στο παρελθόν, ο μεγάλος της φόβος για τα αεροπλάνο, την έκανε κάθε φορά που μπαίνει για να ταξιδέψει να πίνει μια μπουκάλα κρασί κινδυνεύοντας να καταλήξει αλκοολική και να μυρίζει ποτό η ανάσα της!

"Κάθε φορά που μπαίνω στο αεροπλάνα χάνω δέκα χρόνια από τη ζωή μου γιατί φοβάμαι. Στην αρχή έπινα ένα μπουκαλάκι κρασί από αυτά που δίνουν μέσα για να χαλαρώσω, αλλά επειδή ταξίδευα πρωί δεν ήθελα να μυρίζω αλκοόλ. Το σταμάτησα και είπα θα το πολεμήσω όσο μπορώ".

Tags Πατρίτσια Μίλικ- Περιστέρη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, ρουα ματ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1848 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2361 s // Total time: 3.4209 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X