Τσίρκο του δρόμου στην Πλατεία Ελευθερίας


Τσίρκο του δρόμου στην Πλατεία Ελευθερίας

To \"Street performances\" θα μας παρουσιάσει μια παράσταση σύγχρονης ζογκλερικής και επιδέξιου χειρισμού γραφικών... στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Το Ίδρυμα ARTos και το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου, σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας, παρουσιάζουν το "Street performances" μια παράσταση τσίρκου του δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, στις 24 Απριλίου, στις 18.00.  Οι δύο γαλλικοί θίασοι που θα συμμετέχουν είναι οι: "La Main s'affaire", ένα ζευγάρι ακροβατών χέρι-με-χέρι, και "Longshow Company", που θα μας προσφέρουν μια παράσταση σύγχρονης ζογκλερικής και επιδέξιου χειρισμού γραφικών. Το Street performances πραγματοποείται στο πλαίσιο του 7ου X-Dream Festival.

Δύο θίασοι, μοναδικές παραστάσεις:

"All Right!" (30’)
Ακροβατική παράσταση, από τους La Main s'affaire: Μια ταραχώδης σχέση δύο καλλιτεχνών: τεχνική αρμονία αλλά και ιδεολογική αντίθεση. Πώς μπορούν να απομυθοποιήσουν την ψυχαγωγία και να διεγείρουν την κριτική νοοτροπία μέσα από ακροβατικά που σου κόβουν την ανάσα; Μέσω του χιούμορ, μιας δόσης ειρωνείας και αμιγών ακροβατικών ικανοτήτων, το δίδυμο αυτό έχει ως στόχο να δείξει ότι υπάρχουν πολυάριθμοι τρόποι να παρακολουθήσει κανείς τη ροή των πληροφοριών που μας περιβάλλει. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Τσίρκο του δρόμου, πλατεια Ελευθερίας, go out, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0223 s // Total time: 0.0226 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X