Couture Eye Primer και το Couture Mono: Για ένα έντονο και ζωντανό χρώμα στα μάτια


Couture Eye Primer και το Couture Mono: Για ένα έντονο και ζωντανό χρώμα στα μάτια

Όπως και η γυναίκα Yves Saint Laurent!

 

COUTURE EYE PRIMER

Με το Couture Eye Primer, ο YSL Beauté, λανσάρει τη νέα του μεγάλης διάρκειας και μη λιπαρής βάσης για τα μάτια η οποία ομαλοποιεί το βλέφαρο, κρύβει τις ατέλειες και το φωτίζει.

Όταν απλώνεται το Couture Eye Primer, η σκιά των ματιών διατηρείται περισσότερο και το χρώμα της ενισχύεται. Δεν αλλοιώνεται και δεν φεύγει, και το αποτέλεσμα είναι έντονο. Ένα δυναμικό μακιγιάζ, που διατηρείτε φρέσκο και που οι σκιές ματιών, σαν να παίζουν μουσικό crescendo. 
   
Φοριέται και μόνο του προσφέροντας ένα σοφιστικέ nude eye look σε φωτεινούς και φυσικούς τόνους.

Χρησιμοποιήστε αρχίζοντας από τη βάση των βλεφαρίδων και απλώνοντας το σε όλο το βλέφαρο με το δείκτη του χεριού, και ταμπονάρετε στη συνέχεια ελαφρά.

Το Couture Eye Primer έρχεται σε δύο nude shades: Το Fair, μία ματ βάση, και το Medium με πιο φωτεινό  finish.


COUTURE MONO

Βασισμένο σε αυτό το μότο, το νέο Couture Mono του YSL Beauté, εντείνει την ένταση με υψηλής συχνότητας colour block.

Παρουσιάζονται σε μία πολυτελή χρυσή θήκη που κοσμείται με το "Cassandre" logo, και οι 16 μονές αποχρώσεις με τη μεγαλύτερη χρωστική δύναμη, και τη μοναδική υφή η οποία προσδένετε τέλεια στο βλέφαρο.

Ο λεπτός συντονισμός μεταξύ των χρωστικών ουσιών και του finish, είναι απαλά ενορχηστρωμένη από τον Lloyd Simmonds. Παίρνοντας το σύνθημά του από τον ίδιο τον Mr. Yves Saint Laurent, ξεκίνησε το ταξίδι του με το χρωματικό –ουράνιο τόξο χρησιμοποιώντας δείγματα υφασμάτων καρφιτσώνοντας τα με μερικά από τα σκίτσα του για να δημιουργήσει μια σειρά από μόνο σκιές με πολλαπλές παραλλαγές.

Για καλύτερη εφαρμογή των Couture Mono, ο YSL Beauté έχει δημιουργήσει ένα αποκλειστικό πινέλο - πατέντα. Το εργονομικό σχήμα του γλιστρά εύκολα σε όλο το βλέφαρο και με το απόλυτα απαλό υφασμάτινο pad κάνει μία τέλεια εφαρμογή ακριβείας χωρίς πολλή προσπάθεια.

Απλώστε το χρώμα σε όλο το βλέφαρο χρησιμοποιώντας την επίπεδη επιφάνεια ή δημιουργήστε μια λεπτή γραμμή στη βάση των βλεφαρίδων με την άκρη ή τη  πλευρά του πινέλου.

Tags YSL Couture Eye Primer, YSL Couture Mono, Couture Eye Primer, Couture Mono, YSL, beauty, make-up, Eyeshadows, Ομορφια, Μακιγιαζ, σκιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1658 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3711 s // Total time: 2.5368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X