Ο άντρας που την έστειλε στον ψυχίατρο!


Ο άντρας που την έστειλε στον ψυχίατρο!

 Εξομολόγηση-σοκ της Ζέτας: \"Με έκανε να...\"!

Έξω από τα δόντια μιλάει η παρουσιάστρια και ηθοποιός για τον πρώην που την οδήγησε στον ψυχολόγο.

Αναμφίβολα, ανήκει στις γυναίκες που δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά ακόμα και για τις πιο "σκοτεινές" πλευρές της ζωής τους. Με άκρως εξομολογητική διάθεση η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε πως ένας πρώην της ήταν αυτός που την οδήγησε στην καρέκλα του ψυχολόγου θέλοντας να ξαναβρεί τις ισορροπίες της.

Πριν ρίξει άγκυρα στην καρδιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τα προσωπικά της 36χρονης παρουσιάστριας και ηθοποιού πέρασαν από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Σε ένα από αυτά όμως δεν κατάφερε να σταθεί δυνατή και έτσι χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού. Αν και η Ζέτα στον έρωτα δεν έκανε ακρότητες, όπως ξεκαθαρίζει, υπήρξε μια στιγμή που την έκανε να υπερβεί τα όριά της. "Έχω ζήσει πάθη! Υπήρξε και περίοδος που είχα πάθει ψυχολογικά και εµµονή. Που δεν ήµουν ψύχραιµη", δήλωσε πρόσφατα. Αν και δεν θέλησε να αναφέρει το όνομα του πρώην συντρόφου της, όσοι την ξέρουν αποκαλύπτουν πως ο άντρας αυτός άφησε έντονα το αποτύπωμά του στην ψυχή της.

Ο έρωτάς της για εκείνον της είχε πάρει τα μυαλά που δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της. Η άλλοτε ψύχραιμη και συγκρατημένη Ζέτα έφτασε στο σημείο να μην αναγνωρίζει ούτε τον ίδιο της τον εαυτό. Το νεαρό της ηλικίας της σε συνδυασμό με τα όσα ένιωθε για εκείνον, την οδηγούσαν σε αδιέξοδο. Πρόσφατα δίχως ίχνος δισταγμού παραδέχτηκε πως για μια περίοδο έκανε υπερβολές. "Έβγαινα κάθε βράδυ και έπινα, εκεί γύρω στα 25. Ή μια άλλη περίοδο έτρωγα πάρα πολύ. Αλλά δεν έχω φτάσει ποτέ στο σηµείο του να γίνω αλκοολική ή βουλιµική", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για εκείνη η ψυχανάλυση ποτέ δεν υπήρξε ταμπού και θέλοντας να βάλει σε τάξη όλα όσα ένιωθε μυήθηκε σε αυτή. Κάνοντας ψυχοθεραπεία για περισσότερα από επτά χρόνια κατάφερε να αφήσει πίσω της όλη αυτή την ιστορία και να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού αλλά και να "ξαναγεννηθεί". Στο πρόσωπο του Χατζηγιάννη τα τελευταία πέντε χρόνια βρήκε τη γαλήνη που πάντα αναζητούσε και δεν το κρύβει. Όσο όμως και αν αρκετοί θέλουν να τη δουν νυφούλα εκείνη ξεκαθαρίζει πως ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά της. "Όταν ζεις µαζί µε έναν άνθρωπο, δεν µπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά του να τον παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά. Αν έχεις παιδιά µπορώ να το κατανοήσω", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, ζετα μακρυπουλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8446 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4275 s // Total time: 4.2721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X