Ηλίας Βρεττός: Τα σχόλια που τον ενόχλησαν και η “επίθεση” σε δημοσιογράφο [βίντεο]


Ηλίας Βρεττός: Τα σχόλια που τον ενόχλησαν και η  “επίθεση” σε δημοσιογράφο [βίντεο]

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Ο Ηλίας Βρεττός, ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου και μίλησε για το ταξίδι του στο Λας Βέγκας, τον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή καθώς επίσης και για την νέα του σχέση με την Φελίσια Λαπάτη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του νεαρού καλλιτέχνη, ο εκνευρισμός ήταν εμφανής σε κάποια σημεία, ειδικά εκείνα που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή.
Συγκεκριμένα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τον τρόπο που μία εκ των συνεργατών της εκπομπής χειρίστηκε παλαιότερες του δηλώσεις. Ο Ηλίας Βρεττός χαρακτηριστικά είπε: “ Εστέλ, θέλω να σε ρωτήσω εγώ κάτι. Πριν λίγο καιρό είδα πλάνα μου με δηλώσεις μου ότι είμαι καλά και χαμογελούσα. Γενικά είμαι αληθινός και έβγαινες και έλεγες ότι το παίζω ότι είμαι καλά. Έναν άνθρωπο που δεν τον έχεις γνωρίσει ποτέ σου πώς γίνεται μέσα από δύο δηλώσεις που βλέπεις στη κάμερα να τον κρίνεις τόσο εύκολα και να καταλαβαίνεις αν λέει ψέματα ότι είναι καλά και στην πραγματικότητα είναι στα πατώματα”.

Στη συνέχεια θέλοντας να δώσει τέλος είπε: “ Εκνευρίζομαι -γι' αυτό και σου έκανα αυτή τη μικρή επίθεση- όταν άνθρωποι που δεν με ξέρουν εκφράζονται τόσο εύκολα για εμένα”.

Tags ηλίας βρεττός, τατιανα στεφανιδου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2068 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3399 s // Total time: 3.5467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X