Μην κάνεις 10 ώρες να ετοιμαστείς. Όλα τα tips για να τελειώνεις πιο γρήγορα


Μην κάνεις 10 ώρες να ετοιμαστείς. Όλα τα tips για να τελειώνεις πιο γρήγορα

Δες εδώ πώς θα σταματήσεις να στήνεις τους φίλους σου

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να αργήσεις στο ραντεβού σου επειδή χρειάστηκες μισή ώρα για να πετύχεις το eyeliner; Αν όλοι οι φίλοι σου γκρινιάζουν επειδή αργείς πάντα είναι καιρός να επιταχύνεις την ρουτίνα προετοιμασίας σου. Δες εδώ πως θα δείχνεις περιποιημένη χωρίς να χάνεις όμως τόσο χρόνο.

► Μην κάνεις ολόκληρη μπάνιο. Θα χάσεις χρόνο στο στέγνωμα. Αν τα μαλλιά σου δείχνουν άτονα και είναι λιπαρά απλά ψέκασε ένα ξηρό σαμπουάν για να δείχνουν πάλι φρέσκα.

► Το πιο γρήγορο μακιγιάζ το οποίο θα σε δείχνει και περιποιημένη είναι έντονα φρύδια, μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν. Τα έντονα χρώματα πάντα ολοκληρώνουν και το πιο απλό βάψιμο.

► Προτίμησε όλα τα προϊόντα όλα-σε-ένα όπως είναι ένα foundation με SPF ή ακόμα καλύτερα μια BB κρέμα που είναι ενυδατική, αφήνει χρώμα και προστατεύει από τον ήλιο.

► Όχι δεν προλαβαίνεις να ισιώσεις τα μαλλιά μέσα σε 5 λεπτά! Κάνε μια γαλλική πλεξίδα ή οποιαδήποτε άλλη πλεξίδα που θα σε δείχνει put together μέσα σε ένα λεπτό.

► Μην πειραματιστείς τελευταία στιγμή με τα outfits σου. Το πιο πιθανό είναι να μην σου αρέσει το σύνολο που δημιούργησες και να χρειαστεί να το αλλάξεις πάλι. Προτίμησε κάποιο ασφαλή συνδυασμό που να το έχεις ξανακάνει και έχεις δει πως σου ταιριάζει.

► Βάλε την αγαπημένη σου μουσική. Είναι πολύ σημαντικό όταν βάφεσαι να είσαι χαλαρή γιατί αν αγχώνεσαι το πιο πιθανό είναι να κάνεις κάποιο λάθος το οποίο θα σου πάρει πολλή ώρα μετά να το διορθώσεις.

Tags beauty, beauty tips, TIPS, face, make-up, Ομορφια, συμβουλές, προσωπο, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9019 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2691 s // Total time: 3.1711 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X