Νεαρός από Κοκκινοτριμιθιά βγάζει το σπίτι του σε κλήρωση!


Νεαρός από Κοκκινοτριμιθιά βγάζει το σπίτι του σε κλήρωση!

Η ζωή του κυλούσε φυσιολογικά....Το εισόδημά του μαζί με αυτό της συζύγου του άγγιζε τα 3000 ευρω το μήνα...Αποφάσισε λοιπόν να κάνει το όνειρο της ζωή του πραγματικότητα και απόκτησε το δικό του σπίτι στην Κοκκινοτριμιθιά  από τον οργανισμό χρηματοδοτήσεως στέγης.

Ξαφνικά, μέσα σε ενάμιση χρόνο, όλα άλλαξαν άρδην. Η σύζυγός του έμεινε άνεργη ο ίδιος υπέστη περικοπές και το δάνειο για το σπίτι δεν μπορούσε να το εξυπηρετήσει παρά την αναδιάρθρωση. Δεν αντέχει το γεγονός ότι χρωστά και ότι δεν μπορεί να είναι συνεπής στις δόσεις του.

Μέσα στην απελπισία του ο νεαρός Κύπριος, σέρφαρε στο διαδύκτιο και παίρνοντας την ιδέα από έναν Ισπανό αποφάσισε να κοινοποιήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι προτίθεται να διοργανώσει κλήρωση με έπαθλο το σπίτι του.

Οσοι ενδιαφέρονται, καταβάλλοντας €50 μπορούν να μπουν στην κλήρωση η οποία θα γίνει αν συγκεντρωθούν 3.500 ενδιαφερόμενοι, καθώς στόχος του είναι να μαζέψει €175.000 όσο και το χρέος του.

Προτεραιότητα του είναι να συμβουλευτεί δικηγόρο, ώστε η διαδικασία να είναι απόλυτα νόμιμη.

Πάντως όπως αναφέρει στο Σίγμα  η ανταπόκριση είναι τεράστια και αν πετύχει το εγχείρημά του θ' ακολουθήσουν πολλοί τον ίδιο δρόμο.

Tags κοκκινοτριμιθιά, Σπιτι, ΚΛΗΡΩΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5019 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3695 s // Total time: 2.8714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X