Αντώνης Κανάκης: Η συγκίνησή του και το τραγούδι που αφιέρωσε στον πατέρα του "έφυγε"


Αντώνης Κανάκης: Η συγκίνησή του και το τραγούδι που αφιέρωσε στον πατέρα του "έφυγε"

Ο Αντώνης Κανάκης, πριν μερικές ημέρες, έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. Γι αυτό και η εκπομπή \"Ραδιο Αρβύλα\" δεν προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο πατέρας του παρουσιαστή νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο στενός συνεργάτης μάλιστα του Αντώνη Κανάκη, Γιάννης Σερβετάς, είχε γράψει στο facebook: «Συγγνώμη αλλά δε θα μπορέσω να κάνω την προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση στη Σιάτιστα εξαιτίας ενός πολύ δυσάρεστου γεγονότος. Όταν με το καλό θα την κάνω, ελπίζω μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα σας εξηγήσω δια ζώσης. ΥΓ. Η συγγνώμη που σας ζητάω είναι μεγάλη σαν την στεναχώρια μου».

Δείτε τι είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης:

Λίγο πριν το τέλος της, αφιέρωσε μάλιστα στον πατέρα του το τραγούδι «Autumn Leaves» του Nat King Cole, αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλευόταν ο πατέρας του και κατόπιν πρόσθεσε: «Η μουσική σήμερα είναι κάτι πολύ ωραίο, κάτι πολύ διαφορετικό. Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από το 1957, από το “Nat King Cole Show”, το τραγούδι είναι το “Autumn Leaves”. Και είναι ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι και ο Nat King Cole είναι ένας καλλιτέχνης που λάτρευε ο μπαμπάς μου και θα ήθελα να χαρίσω αυτό το τραγούδι στον πατέρα μου».

Tags αντωνης κανακης, πατερας, θανατος, τραγουδι, αφιερωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3615 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2369 s // Total time: 2.5984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X