Ελένη Μενεγάκη: Γιατί επέλεξε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου;


Ελένη Μενεγάκη: Γιατί επέλεξε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου;

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός που απασχόλησε περισσότερο τη lifestyle επικαιρότητα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η γέννηση της κορούλας της Ελένης Μενεγάκη.

Είδαμε αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, αλλά και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας κατά την έξοδό της από εκεί.

Στη δημοσιότητα, όμως, έρχεται και ο λόγος που η «ωραία Ελένη» αποφάσισε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στην αστρολογία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της Real Life, ο αριθμός «29» είναι σημαντικός, αφού η Ελένη, ο Μάκης Παντζόπουλος αλλά και η μικρή έχουν γεννηθεί στις 29, τον Οκτώβριο, τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα.

Το κοριτσάκι, που γεννήθηκε στις 21.50της περασμένης Κυριακής και είναι Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό, σύμφωνα με όσους έχουν αναλύσει τον αστρολογικό της χάρτη, το αντίθετο δηλαδή από την παρουσιάστρια, η οποία είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Μενεγάκη ξεκαθάρισε στην Real Life ότι: «η μικρή ήρθε τις αναμενόμενες ημερομηνίες. Μέχρι 9 με 10 Απριλίου είχαμε πει, αλλά τελικά ήρθε στις 29 Μαρτίου, επισημαίνοντας πως: «πήγαινε για φυσιολογικό τοκετό, αλλά προέκυψε η καισαρική, γιατί τα υπόλοιπα παιδιά της τα έχει γεννήσει φυσιολογικά».

Tags ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3379 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3918 s // Total time: 2.7297 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X