Hull Blyth Araouzos Holiday Centre


Hull Blyth Araouzos Holiday Centre

Ένα ταξίδι είναι μια αναπνοή στην καθημερινότητα, ο ποιοτικός χρόνος με τον σύντροφο, την οικογένεια και μπορεί να αποτελέσει εμπειρία ζωής. Προτείνουμε ιδέες για τον κάθε προορισμό, με την ευελιξία  να τις αλλάξετε και να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας.

Ξεγνοιασιά: Ελληνικά νησιά, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα, άλλα κοσμοπολίτικα και άλλα καλά κρυμμένα μυστικά. Απολαύστε  τη  γραφικότητα της Ιταλικής ακτής ταξιδεύοντας κατά μήκος της χερσονήσου του Σορρέντο. Σαν μπαλκόνι της Ευρώπης με θέα τη Μεσόγειο, η Γαλλική Ριβιέρα προσφέρεται ολόχρονα για διακοπές.  Ανακαλύψτε τον παράδεισο επί γης στα νησιά του Ινδικού Ωκεανού. Άπω Ανατολή,  η τέλεια επιλογή για ποιοτικές διακοπές σε προσιτές τιμές, γοητευτικοί προορισμοί εμποτισμένοι με πνευματικότητα αλλά και θεαματικές παραλίες.

Περιπέτεια: Ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής, μια βόλτα στην ζούγκλα  της αφρικανικής ηπείρου, στην πατρώα γη των Μασάι όπου η οργανωμένη περιήγηση είναι από μόνη της ντοκιμαντέρ. Συνδυασμοί στην Λατινική Αμερική  με πανέμορφους καταρράκτες, φαράγγια, φυσικά μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, εθνικά πάρκα παγετώνων.

Πολιτισμός: Χαθείτε στην ιστορία των αιώνων των Αράβων αυτοκρατόρων στο  Μαρόκο όπου ξυπνούν οι αισθήσεις από τις μυρωδιές και τα χρώματα. Περάστε μια α ρομαντική εμπειρία  σε μια γόνδολα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την Βενετία,  γνωρίστε τα αξιοθέατα της αρχόντισσας της Τοσκάνης, Φλωρεντίας. Ζήστε λίγο από το πάθος, με φλαμένκο, παέγια και φλογερό κόκκινο κρασί στην Ισπανία, θαυμάστε τα δημιουργήματα  του Gaudi και περπατήστε την φημισμένη La Rampla. Στο σταυροδρόμι της Ευρώπης και Ασίας βρίσκεται η εντυπωσιακή και ρομαντική Κωνσταντινούπολη με την αξιοζήλευτη αρχιτεκτονική της και τη μαγεία του Βοσπόρου. Στην Ινδία τη γεμάτη μυστήριο και σαγήνη που αποτέλεσε χωνευτήρι λαών θα νιώσετε ακραία συναισθήματα. Στην μακρινή Κίνα, ένας μακραίωνος πολιτισμός ξεδιπλώνεται στα πόδια σας και στην Ιαπωνία όποια εποχή και να πάτε θα εντυπωσιαστείτε από τα χρώματα της φύσης.γαμος Τέλος το Αμερικανικό όνειρο σας περιμένει  με μουσεία, τζαζ με Disneyworld,  casinos, ψώνια , γιγάντια κτίρια, γέφυρες.

Tags ταξιδι μελιτος, Γαμος, Ταξιδι, Hull Blyth Araouzos Holiday Centre


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6352 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3193 s // Total time: 1.9545 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X