Complice - Stalo Theodorou


Complice - Stalo Theodorou

Η Στάλω Θεοδώρου διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας και θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες σχεδιάστριες στο χώρο της υψηλής ραπτικής, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά όπως είναι γνωστό, και στο εξωτερικό.

Οι δημιουργίες της με την υπογραφή Complice - Stalo Theodorou, σε βραδινά και νυφικά φορέματα ξεχωρίζουν για τα φίνα και εκλεκτά τους υφάσματα, την τέλεια ραφή, αλλά κυρίως για το ξεχωριστό και μοναδικό ύφος της σχεδιάστριας.

Η Στάλω Θεοδώρου έχει ντύσει αμέτρητες φορές τις εκάστοτε εκπροσώπους της χώρας μας στους διεθνείς διαγωνισμούς Miss World και Miss Universe, με αρκετές διακρίσεις.

Σαν ποτέλεσμα της συνεργασίας της με καταστήματα του εξωτερικού και σαν αναγνώριση της δουλειάς της, προσκλήθηκε και έλαβε μέρος σαν επίτιμη προσκεκλημένη στο Λος Άντζελες, στο reality show «The brides of Beverly Hills» που προβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, και  Ευρώπη, και στο οποίο παρουσίασε τη δουλειά της και έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές της στις νύφες της Καλιφόρνιας, τις οποίες εντυπωσίασε η κομψή πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της.

Tags Complice - Stalo Theodorou, νυφικα, Γαμος, Νυφη, Νυφικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8764 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3950 s // Total time: 2.2714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X