Tips για να περιορίσετε τις ζημιές των μικρών παιδιών


Tips για να περιορίσετε τις ζημιές των μικρών παιδιών

Προσπαθώντας να κρατήσετε το σπίτι σας τακτοποιημένο, όταν έχετε μικρά παιδιά, μπορεί να φαίνεται σαν μια χαμένη υπόθεση.

Μπορεί τη μια στιγμή να μαζεύετε ένα παιχνίδι και την άλλη να ξεπετάγεται ένα καινούριο. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι τα παιδιά δημιουργούν αυτό το χάος εσκεμμένα και ότι προσπαθούν να σας τρελάνουν. Αλλά, δεν είναι έτσι γιατί τα μικρά παιδιά θέλουν απλά να ανακαλύψουν τον κόσμο, με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνα ξέρουν. Εσείς απλά πρέπει να μάθετε, πώς να περιορίσετε τις ζημιές.

Ξετυλίγοντας το χαρτί. Τα μικρά παιδιά παίρνουν μια ανεξήγητη χαρά από την περιστροφή του ρολού της τουαλέτας. Όσο πιο γρήγορα ξεδιπλώνεται τόσο πιο πολύ διασκεδάζουν. Αν θέλετε να περιορίσετε το χάος, τότε μπορείτε να δώσετε στα παιδιά σας, να έχουν το δικό τους χαρτί τουαλέτας, για να παίζουν. Κάντε σαφές, ότι αυτό είναι το δικό τους παιχνίδι και ότι δεν μπορούν να πειράζουν τα υπόλοιπα.

Βάφοντας τον τοίχο. Σίγουρα, δίνοντας σας στα μικρά σας τη ευκαιρία να σχεδιάζουν, είναι σημαντικό γιατί ενισχύετε τη δημιουργικότητα τους. Επιπλέον, το σχέδιο βοηθάει τα παιδιά, να μάθουν πιο εύκολα να γράφουν αργότερα. Όμως, τι γίνεται όταν αρχίζουν να βάφουν ότι βρουν; Από τους τοίχους μέχρι τους καθρέφτες; Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε στα παιδιά σας ένα μεγάλο φύλλο χαρτιού και πολλές μπογιές, για να γράψουν ότι θέλουν. Αν όμως, δεν λειτουργήσει αυτή η μέθοδος και σας βάψουν τους τοίχους, τότε μπορείτε να τα βάλετε μετά να συμμετέχουν στο καθαρισμό. Με αυτό τον τρόπο θα μάθουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Οι κατσαρόλες, τα τηγάνια και γενικά τα μαγειρικά σκεύη είναι διασκεδαστικά παιχνίδια για τα παιδιά σας. Μπορεί η ενασχόληση τους με τα σκεύη της κουζίνας να σας προκαλεί έναν εκνευρισμό, όμως ταυτόχρονα βελτιώνει την επιδεξιότητα και τη χωρική ικανότητα του παιδιού σας, χτίζοντας το συντονισμό χεριού-ματιού. Αν θέλετε να περιορίσετε τις ζημιές, τότε βάλτε ασφάλειες στα ντουλάπια σας και δώστε στα παιδιά σας να παίξουν με ψεύτικα μαγειρικά σκεύη.

Tags ΖΗΜΙΕΣ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΙΧΟΣ, ζωγραφιές, γονεις, κατσαρολες, ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ, ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6298 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3059 s // Total time: 2.9357 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X