Λήστεία στη Λάρνακα


Λήστεία στη Λάρνακα

Καταλυτική η συνδρομή πολιτών.  

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 8 χθες βράδυ σε υπεραγορά στη Λάρνακα.
Συγκεκριμένα, ενώ 25χρονος υπάλληλος της εν λόγω υπεραγοράς κινείτο πεζός έξω από την υπεραγορά έχοντας στην κατοχή του συρτάρι ταμειακής μηχανής που περιείχε εισπράξεις ύψους €2,750, δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι από άγνωστο άντρα που κρατούσε σιδερένιο λοστό και ταυτόχρονα του απέσπασε το συρτάρι με τα χρήματα.

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο που τον ανέμενε κοντά στην υπεραγορά. Ταυτόχρονα, 39χρονος πολίτης που βρισκόταν στη σκηνή καταδίωξε τον δράστη και προσπάθησε να τον εμποδίσει από το να διαφύγει. Ο δράστης επιτέθηκε εναντίον του και τον κτύπησε στο κεφάλι με το σιδερένιο λοστό και τράπηκε σε φυγή, ενώ το αυτοκίνητο που τον ανέμενε ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο δράστης καταδιώχθηκε από άλλο πολίτη ηλικίας 42 χρόνων ο οποίος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει σε απόσταση 300 μέτρων περίπου, ενώ ο δράστης του επιτέθηκε με τον λοστό, κτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Μέλη της Αστυνομίας που έφθασαν στη σκηνή συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είναι 31χρονος αλλοδαπός. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια όπως το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το χρηματικό ποσό των €2,630, ο λοστός που είχε στην κατοχή του ο δράστης και άλλα.

Ανακρινόμενος ο 31χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την διάπραξη της ληστείας και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και το δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 29 χρόνων που εκτελούσε χρέη οδηγού.
Οι πολίτες που είχαν δεχθεί την επίθεση από τον 31χρονο δράστη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags ληστεια, λαρνακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4946 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2937 s // Total time: 2.7882 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X