23χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και εγκαταλείφθηκε


23χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και εγκαταλείφθηκε

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα νεαρό μοτοσικλετιστή σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ.  

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομία, στις 21:35, 17χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Καντάρας στο Καϊμακλί με κατεύθυνση από τον κόμβο Bata προς λεωφόρο Αγίου Ανδρέα και με συνοδηγό 19χρονο φοιτητή, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται επιχείρησε στροφή δεξιά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Παναγιώτης Ελευθεριάδης 23χρονών από το Καϊμακλί.

Από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα σύρθηκε στην άσφαλτο, κατέληξε στο πεζοδρόμιο, ο οδηγός εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Αμέσως μετά το δυστύχημα ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος εγκατέλειψαν τη σκηνή πεζή. Μετά από λίγα λεπτά έφτασε στη σκηνή ο 48χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, πατέρας του 17χρονου, ο οποίος παρουσιάστηκε ως οδηγός και έκανε υποδείξεις στην Αστυνομία για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος. Ακολούθως ο 17χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός ο οδηγός του οχήματος.

Εναντίον του οδηγού και ιδιοκτήτη εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν.

Tags θανατηφόρο, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8986 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8103 s // Total time: 3.7089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X