Το Ice Power Cold Gel: Η πρώτη απάντηση στον πόνο!


Το Ice Power Cold Gel: Η πρώτη απάντηση στον πόνο!

Αποτελεί την πρώτη και άμεση απάντηση στον πόνο που προκαλείται από δυσλειτουργίες των αρθρώσεων, αυχένα, ρευματισμούς, ελαφρά εγκαύματα και μικροτραυματισμούς.

Το Ice Power Cold Gel είναι αναλγητικό κρυο-θεραπευτικό gel με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και μέντας. Προάγει τις φυσικές θεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και συντελεί στην αποκατάσταση των μυών. Απορροφάται και δρα άμεσα, χωρίς να προκαλεί αλλεργίες ή ερεθισμούς ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά και εγκύους.

Το Ice Power Cold Gel χαλαρώνει τους μύες, ανακουφίζει από τον πόνο και καθιστά την ανάκαμψη πιο γρήγορη μετά από έντονη άσκηση ή έναν αθλητικό διαγωνισμό. Η μεγάλη πίεση και η ανεπαρκής αποκατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή των ιστών, η οποία μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με το Ice Power Cold Gel.

Γενικότερα, τα προϊόντα Ice Power παρέχουν μακροπρόθεσμη ανακούφιση στον πόνο από αθλητικούς τραυματισμούς, στραμπουλήγματα, διαστρέμματα, χτυπήματα και μώλωπες. Αυτή η αποτελεσματική κρυοθεραπεία, ανακουφίζει τόσο οξείς, όσο και χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους και είναι ιδανική για τις πρώτες βοήθειες.

Το Ice Power Cold Gel εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading και το βρίσκετε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή €9.35 (75ml). Διατίθεται σε μορφή roll και spray.

Marathon Trading
Τηλ. 22.89.95.00
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading
www.facebook.com/IcePowerCyprus

Tags Ice Power Cold Gel, Marathon Trading LTD


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8933 s (231 Queries.) // Parse time: 0.6931 s // Total time: 3.5864 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X