Βίκυ Καγιά: Πώς ανακοίνωσε στο σύζυγό της ότι είναι έγκυος!


Βίκυ Καγιά: Πώς ανακοίνωσε στο σύζυγό της ότι είναι έγκυος!

Τρυφερές στιγμές για το μωράκι που περιμένει εξομολογείται η Βίκυ Καγιά

Το μοντέλο, το οποίο διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της καθώς διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη στο περιοδικό “People” για τις πρώτες ημέρες, όταν κατάλαβε πως ήταν έγκυος.

Η Βίκυ Καγιά είπε: “Κατάλαβα πως είμαι έγκυος την πρώτη εβδομάδα της πρεμιέρας, στα μέσα Οκτωβρίου. Δεν το είχα πάρει είδηση πριν. Στην αρχή έπαθα το σοκ “ωχ τι γίνεται τώρα” γιατί επειδή είναι η πρώτη φορά νόμιζα πως αν μείνεις έγκυος τους πρώτους μήνες δεν κάνει να κινηθείς έντονα, δεν κάνει να χορέψεις. Αγχώθηκα λίγο, γιατί δεν μπορούσα μια βδομάδα μετά την πρεμιέρα να πω ‘εγώ τώρα ξέρετε θα φύγω’. Ευτυχώς πήγα στο γιατρό και με καθησύχασε πως μπορώ να συνεχίσω κανονικά, αρκεί να μην κάνω απότομες κινήσεις». Δεν είπα τίποτα σε κανέναν στο θέατρο για να μην τους αγχώσω και συνέχισα κανονικά”.

Όσον αφορά στον τρόπο που ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς έμαθε τα ευχάριστα νέα, η Βίκυ Καγιά ανέφερε: “Ο Ηλίας το είχε καταλάβει πριν από εμένα πως είμαι έγκυος. Εγώ νόμιζα πως έχω κουραστεί πολύ από τις πρόβες, μου είχε συμβεί και στο παρελθόν. Εκείνος μου έλεγε ‘δεν είσαι κουρασμένη, είσαι έγκυος’. Ήταν σίγουρος από το πρώτο λεπτό και είχε δίκιο. Πάντα έχει δίκιο ο Ηλίας… λίγο σπαστικό αυτό, αλλά και τόσο όμορφο!”.

Tags βικυ καγια, ηλιας κρασσας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1086 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2447 s // Total time: 3.3533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X